ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

Στην κόψη του ξυραφιού…

xristopoulos1Η κατάσταση στην πατρίδα μας είναι εξόχως σοβαρή.
Οφείλουμε ΟΛΟΙ με ευθύνη, ειλικρίνεια, χωρίς ιδεοληψίες, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς διχαστικά επιχειρήματα του τύπου ΄΄ υποταγμένοι -ελεύθεροι ΄΄, χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις, χωρίς ιδιοτέλεια που στοχεύει στην εξυπηρέτηση των προσωπικών μας συμφερόντων ή στην επίδοση διαπιστευτηρίων στο κόμμα που κυβερνά, να προσπαθήσουμε την ύστατη στιγμή να μην οδηγηθούμε από την αβεβαιότητα, την αναξιοπρέπεια των Α.Τ.Μ., τις κλειστές τράπεζες στην οριστική κατάρρευση , στην φτώχεια, στην δυστυχία, στην πλήρη απομόνωση, στον εξευτελισμό της ανθρώπινης υπόστασης. (με μοναδικό σύμμαχο την Βενεζουέλα που μας προτρέπει να φάμε… ζωοτροφές).
Η μεταπολιτευτική στρατηγική της χώρας μας να ενταχτούμε στο σκληρό πυρήνα της Ε.Ε. – Ευρωζώνη, πέρα από τις ουσιαστικές διαφορές, μας εξασφαλίζει συνθήκες εθνικής σταθερότητας, οι όποιες γεωστρατηγικές αλλαγές εγκυμονούν κινδύνους.
Πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη μας καθιστά ευάλωτους και ισότιμους με κράτη που είναι στο περιθώριο της οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.
Η Ελλάδα ιστορικά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης ,την καρδιά της πολιτιστικής της ταυτότητας, και οφείλουμε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε αυτή τη κληρονομιά.
Με σεβασμό στην κάθε διαφορετική ειλικρινή άποψη, η επιλογή αύριο ΝΑΙ, κατά τη γνώμη μου, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα είναι το λιγότερο κακό, και δεν δίνει συγχωροχάρτι στα λάθη όλων των κυβερνήσεων και των δανειστών.
Τα λόγια του ποιητή: Αντισταθείτε, το μέλλον μας έχει πολλή ξηρασία ….” ας αποτελέσουν οδηγό μας.
*Δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.