ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Αναστασόπουλος: « Απαράδεκτη η συμπεριφορά του δημάρχου Μεσσήνης Γ. Τσώνη»

anastasopoulos stathis11.pngΑπαράδεκτη χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη, σε δήλωση του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Στάθης Αναστασόπουλος, με αφορμή την αντιπαράθεση του δημάρχου με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χατζή Αντωνία Βαμβακά στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Στη δήλωση του ο κ. Αναστασόπουλος αναφέρει:
«Στην προσφιλή του τακτική, αυτή της ανάρμοστης συμπεριφοράς,  προχώρησε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Τσώνης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε προς την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χατζή κ. Αντωνία Βαμβακά με τη φράση «άντε πνίξου», αποδεικνύει για πολλοστή φορά την απαξίωση της δημοτικής αρχής Μεσσήνης, δια στόματος Δημάρχου, προς τους εκλεγμένους εκπροσώπους των δημοτών μας.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εν λόγω συμπεριφορά του Δημάρχου, η δημοτική μας παράταξη για πρώτη φορά αποχώρησε από τη συνεδρίαση, πράξη την οποία προτιθέμεθα να επαναλάβουμε σε απάντηση τυχόν ανάρμοστης, για Δήμαρχο, συμπεριφοράς εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου.
Ειδικότερα πρόκειται για κατ’ επανάληψη απαξίωση στο πρόσωπο της εν λόγω προέδρου, η οποία προέρχεται από τον συνδυασμό της αντιπολίτευσης, καθότι ήδη σε παρελθούσα συνεδρίαση ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Βουφράδος κ. Πουλόπουλος, ρητώς δήλωσε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ότι «αγνοεί» την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας. Αυτό άλλωστε φαίνεται καθημερινά στην πράξη αφού ουδέποτε, ως οφείλει, ενημερώνει την πρόεδρο για τυχόν τεχνικές παρεμβάσεις στη τοπική της κοινότητα, αλλά και πολιτιστικές δράσεις, που αφορούν την περιοχή Χατζή.
Άλλωστε αυτή είναι και η πραγματική αιτία της ρήξης της σχέσης μεταξύ δημοτικής αρχής και προέδρου, που παρά τις εκκλήσεις της προέδρου προς το Δήμαρχο να αποκατασταθεί, αυτή παραμένει.
Εμείς ως δημοτική παράταξη και προηγούμενη δημοτική αρχή σεβόμασταν και σεβόμαστε τη λειτουργία των θεσμών και την αναγκαιότητα λήψης συλλογικών αποφάσεων, και αναμένουμε από τη νέα δημοτική αρχή να δείξει κι αυτή τον απαιτούμενο σεβασμό στους εκλεγμένους προέδρους της δημοτικής μας παράταξης, οι οποίοι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του συνόλου των προέδρων του Καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης.
Η γυναίκα του Καίσαρα, σύμφωνα με την πασίγνωστη παροιμία, δεν αρκεί
να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται, θυμίζουμε στον Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Γεώργιο Τσώνη, τον οποίο για μια ακόμη φορά καλούμε και απαιτούμε να εργαστεί, να υλοποιήσει έργα, να σχεδιάσει, να κάνει τέλος πάντων πράξη τα όσα υποσχέθηκε.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.