ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Ένα πρωτοποριακό Forum με ομιλητές Krugman και Koons

Ένα πρωτοποριακό Forumμε θέμα την τέχνη και τη δημοκρατία, θα διεξαχθεί στην CostaNavarino, στις 11-13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του AthensDemocracyForumτων InternationalNewYorkTimes.
Διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές, μεταξύ των οποίων, ο βραβευμένος με Nobelοικονομολόγος PaulKrugmanκαι ο Αμερικανός καλλιτέχνης JeffKoons, καθώς και περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων με ενδιαφέρον για την τέχνη, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία, θα διερευνήσουν τη σχέση της τέχνης με τη δημοκρατία, θέτοντας το ερώτημα: «Μπορεί η τέχνη να δημιουργήσει πιο δημοκρατικές κοινωνίες;». Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο SergeSchmemann, μέλος της Διεύθυνσης Σύνταξης των TheNewYorkTimes.
Παράλληλα, ομιλητές και προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να αποδράσουν σε ένα ξεχωριστό τριήμερο εκδηλώσεων στην CostaNavarinoκαι να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες που προβάλλουν το φυσικό πλούτο, την ιστορική κληρονομιά, τις ζωντανέςτοπικές παραδόσεις και την αυθεντική φυσιογνωμία της Μεσσηνίας.
 «Αrt & Democracy Weekend» στην Costa Navarino - Ένα πρωτοποριακό Forum με ομιλητές Krugman και Koons

Η τέχνη αποτελεί θεμελιώδη πτυχή της Costa Navarino, η οποία διαθέτει μια εκτενή συλλογή από έργα σύγχρονης τέχνης και ιστορικά κειμήλια. Με στόχο τη δημιουργία ενός αειφόρου, πρότυπου τουριστικού προορισμού και την καθιέρωση της Μεσσηνίας ως τουριστικής περιοχής υψηλής ποιότητας και παγκοσμίου φήμης, η Costa Navarino ανοίγει το δρόμο για τις τέχνες και τον πολιτισμό μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλής προβολής παγκοσμίως και προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές αυθεντικές εμπειρίες.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.