ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σε ανοικτό διάλογο καλεί τους νέους του Δήμου Μεσσήνης ο δήμαρχος Γ. Τσώνης

«Ήταν μια προεκλογική μου δέσμευση να συν- διαμορφώνω το αναπτυξιακό πρόγραμμα του δήμου με τους δημότες και οι νέοι άνθρωποι είναι ο καταλύτης για το καλύτερο μέλλον.»
tsonis giorgosΑνοικτή εκδήλωση για την νεολαία του δήμου Μεσσήνης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο Φιλοσοφικό Κέντρο του Δήμου Μεσσήνης.
Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του δημάρχου Μεσσήνης Γεωργίου Τσώνη, ο οποίος κάλεσε όλους τους νέους και νέες της εδαφικής περιφέρειας του δήμου Μεσσήνης, σε ανοικτό διάλογο, προκειμένου να συζητηθούν θέματα ενδιαφέροντος, να ανταλλάξουν προβληματισμούς και ιδέες και να διαμορφώσουν συλλογικά το όραμα για το Δήμο Μεσσήνης που θα δίνει στους νέους τις προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο, καθώς και να τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δρώμενα και δραστηριότητες του δήμου.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Τσώνης, σημείωσε ότι «ήταν μια προεκλογική μου δέσμευση να συν- διαμορφώνω το αναπτυξιακό πρόγραμμα του δήμου με τους δημότες και οι νέοι άνθρωποι είναι ο καταλύτης για το καλύτερο μέλλον. Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να ενεργοποιηθούν οι νέοι της περιοχής, να πάρουν το λόγο και όλοι μαζί να κάνουμε τα βήματα που θα πάνε το δήμο μας σε ένα αύριο μέσα στο οποίο θα κληθούν να ζήσουν και να πρωταγωνιστήσουν. Ο δήμος Μεσσήνης αγαπάει τα παιδιά του, τα εμπιστεύεται και τα θέλει κοντά του. Η εμπειρία η δική μας, της παλαιότερης γενιάς, μαζί με τη φρέσκια σκέψη και τα οράματα της νέας γενιάς μπορούν να κάνουν τη διαφορά προς όφελος του δήμου μας».
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου