ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Βασιλική Θάνου: «Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κρίσιμα θέματα!»

thanou0«Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει κρίσιμα θέματα», δήλωσε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας, Βασιλική Θάνου, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του πρωθυπουργικού γραφείου, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα. Η κ. Θάνου διευκρίνισε ότι αρμοδιότητα της νέας κυβέρνησης είναι η διεξαγωγή των εκλογών, με αδιάβλητο τρόπο. «Μέσα σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, κλήθηκα να αναλάβω ένα μεγάλο βάρος», είπε χαρακτηριστικά η υπηρεσιακή πρωθυπουργός της Ελλάδας και διαβεβαίωσε ότι άμεσα, θα έχει επαφές με όλους του πολιτικούς αρχηγούς, ώστε η νέα κυβέρνηση να είναι – όσο το δυνατόν – ευρύτερης αποδοχής.
«Η ελλιπής πολιτική εμπειρία, την οποία εξάλλου δεν θα ήταν δυνατό να έχω αφού επί μακρά σειρά ετών υπηρετώ τη Δικαιοσύνη, θεωρώ ότι θα μπορέσει να αναπληρωθεί από την ωριμότητα και την εμπειρία την οποία θέλω να πιστεύω ότι διαθέτω λόγω της μακράς εμπειρίας αυτής των δικαστικών μου καθηκόντων», τόνισε.
Τέλος, η κ. Θάνου υπογράμμισε ότι τόσο προσωπικά όσο και όλα τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης «θα καταβάλουμε τις μέγιστες προσπάθειες ώστε κατά το δυνατόν να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο στα καθήκοντά μας».
Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που υποδέχθηκε την πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργό της χώρας, κάνοντας λόγο για «ένα θετικό βήμα». «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διασφαλίσετε τη σταθερότητα και την ομαλότητα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.