ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Π. Αλευράς: Τατούλη είσαι "Φαρισαίος και υποκριτής"...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ                                               
Καλαμάτα 6-8-2015
                   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ κ.ΤΑΤΟΥΛΗ

Σε μία εποχή που η χώρα μας ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις και αρκετοί συμπολίτες μας ζουν κάτω από τα  όρια  της φτώχειας,  στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο κ.Τατούλης εξακουλουθεί με επικοινωνιακά  τερτίπια να είναι "θορυβώδης" εκμεταλευόμενος το λαΪκό αίσθημα, θεωρώντας το ως εφαλτήριο για να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Μάλιστα πολλές από τις εκάστοτε δηλώσεις του είναι αυτοαναιρούμενες, αρκεί να υπενθυμίσω ότι:

1. Πρωτοστάτησε στο δημοψήφισμα ώστε να υπερψηφιστούν τα μέτρα που πρότειναν οι δανειστές, ενώ στο πρόσφατο Περιφερειακό   Συμβούλιο, κάλεσε τους πολίτες   της Πελοποννήσου  να μην ανατποκριθούν στα μνημονιακά μέτρα, εφ΄όσον δεν γίνει μείωση του μσθού των βουλευτών κατά 30% και μείωση της  επιχορήγησης των κομμάτων κατά 50%.

2.  Κατηγορεί τον κ. Βουδούρη και τον κ. Δέδε  ότι "εγκτατέλειψαν"   την Περιφέρεια, ενώ ο   ίδιος δηλώνει  ότι θα διεκδικήσει την αρχηγία της Ν.Δ.

Θεωρώ ότι μεγαλύτερη υποκρισία  δεν υπάρχει και  δυστυχώς σ΄αυτό  τον κατήφορο έχει παρασύρει τους Αντιπεριφερειάρχες και τους συμβούλους της πλειοψηφίας.

Άλλωστε η  πρόταση  που   κατέθεσε πρόσφατα  στο  Περιφερειακό   Συμβούλιο στις 3-8-2015   ήταν πολύ περιορισμένη, γι΄αυτό ακριβώς κατέθεσα εμπλουτισμένη πρόταση με συγκεκριμένα μέτρα, με   την   πεποίθηση    ότι   για   την    αντιμετώπιση   της    κρίσης, αφ' ενός   μεν   τα βάρη να τα επωμισθούν αναλογικά   όλοι οι   πολίτες  (όχι κάποιοι να κερδοσκοπούν)  αφ' ετέρου    να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα,  για     την   παραγωγική     ανασυγκρότηση   της χώρας, γενναίες    μεταρρυθμίσεις    στη     Δημόσια     Διοίκηση     (κάποιοι    βαφτίζουν τις  περικοπές  και  τα   μέτρα  λιτότητας, ως μεταρρυθμίσεις ) αλλά   και   μέτρα     κατά     της διαφθοράς,  της  διαπλοκής   και της φοροδιαφυγής. 

Βεβαίως  πρέπει  να  μειωθεί ο μισθός όχι μόνο των βουλευτών αλλά και τα προνόμια όλων των στελεχών που κατέχουν πολιτικές θέσεις  στο   Δημόσιο και  στην Αυτοδιοίκηση Α & Β βαθμού. Είναι προφανές, οτι η περικοπή των προνομίων  των  πολιτικών   στελεχών έχουν προπάντων συμβολικό χαρακτήρα. 

'Αλλωστε όπως τόνισα στο Περιφερειακό Συμβούλιο,  ο   κ. Περιφερειάρχης, για να είναι συνεπής με τα λεγόμενά του, θα  μπορούσε ως συμβολική  κίνηση να μην διπλασιάσει τον αριθμό  των θεματικών  Αντιπεριφερειαρχών (προεκλογικό δωράκι της προηγούμενης κυβέρνησης).

Οφείλω να τονίσω ιδιαίτερα, ότι ο τόπος   μας έχει  ανάγκη  από  σωστό   στρατηγικό  σχεδιασμό,  σκληρή δουλειά,  υπευθυνότητα και όχι από μεγάλα λόγια και επικοινωνιακούς τακτικισμούς.
 
Παναγιώτης Αλευράς
Γεωπόνος - Περιφερειακός  Σύμβουλος -  πρώην αντιπεριφερειάρχης    

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.