ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Παραμένει Αντιδήμαρχος ο Μένης Αδαμόπουλος στο Δήμο Μεσσήνης

dimarxio messinis«Κατά τη χθεσινή συνάντηση του κ. Αδαμόπουλου με τον Δήμαρχο Γιώργο Τσώνη, ο πρώτος τον ενημέρωσε πως πλέον εκλείπουν οι λόγοι της σύντομης αποχής του από τα καθηκόντα του Αντιδημάρχου και αυθημερόν επανήλθε στη θέση του, προκειμένου να συνεχιστεί η πολύτιμη συνδρομή του σε υπηρεσιακά και όχι μόνο θέματα.» Επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Μεσσήνης δίνοντας τέλος σε φήμες περί παραιτήσεως του από τη θέση του Αντιδημάρχου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης:
«Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την υποβολή παραίτησηςτου Αντιδημάρχου Μεσσήνης, Μένη Αδαμόπουλου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Είναι αληθές ότι ο κ. Αδαμόπουλος είχε εκφράσει την βούληση του να απαλλαγεί από τα καθήκοντα της θέσης του, για αυστηρά προσωπικούςλόγους, τους οποίους είχε εκθέσει προφορικώς και γραπτώς στον κ. Δήμαρχο.
Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα αμφισβήτησης από την πλευρά του Δημάρχου αναφορικά με ικανότητα, επάρκεια και άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του.
Κατά τη χθεσινή συνάντηση του κ. Αδαμόπουλου με τον Δήμαρχο Γιώργο Τσώνη, ο πρώτος τον ενημέρωσε πως πλέον εκλείπουν οι λόγοι της σύντομης αποχής του από τα καθηκόντα του Αντιδημάρχου και αυθημερόν επανήλθε στη θέση του, προκειμένου να συνεχιστεί η πολύτιμη συνδρομή του σε υπηρεσιακά και όχι μόνο θέματα.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.