ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

Ανοικτή διευρυμένη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας για την συγκρότηση επιτροπής εκλογικού αγώνα

pasok messinias0Ανοικτή διευρυμένη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας, θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή, 28 Αυγούστου  στις  8.30μ.μ.  στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.   για την συγκρότηση επιτροπής εκλογικού αγώνα.
Με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας καλεί τα μέλη της,  στελέχη  καθώς   όσοι-σες δρουν στην τοπική αυτοδιοίκηση στουςσυνεταιρισμούς ,στους επιστημονικούς ,μαζικούς και κοινωνικούς χώρους, προκειμένου να συγκροτήσουν την επιτροπή εκλογικού αγώνα στο νομό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας:
«Το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, με δυναμική προχωρά στην ανασυγκρότηση των δυνάμεων , του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, του Προοδευτικού-Ριζοσπαστικού κεντρώου χώρου της Κεντροαριστεράς  και της Πολιτικής Οικολογίας, διαμορφώνοντας, χωρίς ηγεμονισμούς, ένα αξιόπιστο τρίτο πόλο που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας. Προχωρά στην επερχόμενη εκλογική μάχη, με αλήθεια, με δύναμη από την κοινωνία και τους πολίτες, με ειλικρινείς, εφαρμόσιμες  προγραμματικές θέσεις και προτάσεις
Στο πλαίσιο του παραπάνω προβληματισμού και αναλογιζόμενοι τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η πατρίδα μας, η ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και σε τοπικό επίπεδο είναι απαραίτητη.
Σε αυτή την κατεύθυνση καλούνται σε ανοικτή διευρυμένη συνεδρίαση της Ν.Ε.ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας, την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28/8/2015    και ώρα 8.30μ.μ.   στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.   τα μέλη της,  στελέχη  καθώς   όσοι-σες δρουν στην τοπική αυτοδιοίκηση στους συνεταιρισμούς ,στουςεπιστημονικούς , μαζικούς και κοινωνικούς χώρους, προκειμένου να συγκροτήσουμε την επιτροπή εκλογικού αγώνα στο νομό μας»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.