ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Συνάντηση εργασίας στο δημαρχείο Πύλου-Νέστορος για το συνέδριο της ABTA

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος ΔημήτρηΚαφαντάρη, προκειμένου να συντονιστούν όλοι οι τοπικοί φορείς, για το επικείμενο συνέδριο των Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων, που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο τον Οκτώβριο του 2015.
dp1Τη μεγάλη επιτυχία της Περιφέρειας Πελοποννήσου να αναλάβει το συντονισμό και τη διοργάνωση του συνεδρίου του μεγαλύτερου οργανισμού τουριστικών πρακτόρων της Βρετανίας (ΑΒΤΑ) καλωσόρισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι, ο καθένας στον δικό του τομέα, μίλησαν για τις αρμοδιότητες που τους αναλογούν, στοχεύοντας στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα μεταξύ 10 και 15 του ερχόμενου Οκτωβρίου.
Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Περικλή Μαντά,  συμμετείχαν στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πελοπόννησος Α.Ε, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Τοπικού Συμβουλίου Πύλου του Δήμου Πύλου-Νέστορος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι της Πύλου, καθώς και Τοπικοί Φορείς.
Σε δηλώσεις του σχετικά με τη σημερινή συνάντηση ο κ. Καφαντάρης επεσήμανε: «Οφείλω να καλωσορίσω αυτό το μεγάλο γεγονός που συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του Τουρισμού στην Περιφέρειά μας και κατ’ επέκταση στο Δήμο μας και την ιστορική Πύλο. Ευχαριστώ την Περιφέρεια και προσωπικά τον κ. Τατούλη, για την επιλογή της περιοχής μας να συμμετέχει σε αυτό το μεγάλο γεγονός, καθώς και για όλη του την προσπάθεια να “χτίσει” τον προορισμό “Πελοπόννησος”. Εμείς, ως Δήμος, θα εργαστούμε μαζί με όλους τους τοπικούς φορείς, έτσι ώστε να πετύχουν απόλυτα όλες οι εκδηλώσεις και να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου. Η συνάντηση αυτή είχε ως στόχο την εθελοντική σύμπραξη όλων των τοπικών φορέων, με στόχο την απόλυτη επιτυχία, για την οποία είμαι σίγουρος, αφού ξέρουμε και να φιλοξενούμε και να δημιουργούμε γεγονότα».
Ο κ. Μαντάς χαρακτήρισε ως εθνική επιτυχία, τη δυνατότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου να αναλάβει τη διοργάνωση του συνεδρίου της ΑΒΤΑ. Δηλώνοντας στη συνέχεια ικανοποιημένος από τη σημερινή συνάντηση, υπογράμμισε: «Οι Τουριστικοί Πράκτορες που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων να γνωρίσουν την περιοχή και τους τοπικούς επιχειρηματίες τουρισμού. Επομένως χρειαζόμαστε την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των φορέων του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Ο συντονισμός αυτής της εκδήλωσης είναι το πιο σημαντικό εργαλείο και πρέπει να γίνει σωστά από όλους μας, για να μπορέσουμε όλοι να επωφεληθούμε των συγκριτικών πλεονεκτημάτων».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.