ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Τα στοιχήματα ΔΕΙΧΝΟΥΝ καθαρά ΣΥΡΙΖΑ!

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δίνουν την εικόνα της στιγμής έπειτα από μετρήσεις που κάνουν διαρκώς τις τελευταίες ημέρες. Ηδη το νέο κύμα γκάλοπ θα βγει στο φως το επόμενο διάστημα και θα έχει πολλές εκπλήξεις. Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αποδόσεις που δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων για μια σειρά από πονταρίσματα.



Ποιο θα είναι πρώτο κόμμα, ποιο δεύτερο, που γίνεται μάχη για την τρίτη θέση. Ο http://Stoiximan.gr έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν, πως δεν περιορίζει τα προσφερόμενα στοιχήματα του στα αμιγώς αθλητικά γεγονότα, βγάζοντας αποδόσεις για οτιδήποτε αφορά την ελληνική και παγκόσμια επικαιρότητα και κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου.



Οι ελληνικές βουλευτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 20/9/2015 δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση και ήδη, εδώ και μια εβδομάδα στο site του Stoiximan υπάρχουν διαθέσιμα τα ειδικά στοιχήματα των εκλογών.
Το κυρίαρχο στοίχημα όπως είναι φυσικό, αφορά τον νικητή των εκλογών με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο φαβορί και την Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται στην 2η θέση. Η απόδοση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι 1,45 ενώ για τη ΝΔ είναι 2,60.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για την τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή στην οποία δίνουν μόλις 1,36 και ακολουθεί με απόδοση 8 η Δημοκρατική Συμπαράταξη, δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι αν κάποιος πόνταρε στην Ενωση Κεντρώων του Λεβέντη ότι θα ήταν πρώτο κόμμα θα έπαιρνε εξωπραγματική απόδοση... 2.500.



Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε, ότι οι αρχικές αποδόσεις βγαίνουν από τους traders του Stoiximan.gr, λαμβάνοντας υπόψη τις διαθέσιμες δημοσκοπήσεις. Η στοιχηματική απόδοση άλλωστε βασίζεται στην θεωρητική πιθανότητα επαλήθευσης ενός γεγονότος.

Στη συνέχεια όμως οι αποδόσεις πιθανά να μεταβληθούν είτε ακολουθώντας τις νέες δημοσκοπήσεις, είτε τον όγκο πονταρισμάτων των παικτών, δηλαδή την στοιχηματική τάση.

Άλλη μια αγορά που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής το στοιχηματικό ενδιαφέρον, είναι η μάχη για το 3ο κόμμα. Και εδώ υπάρχει σύμφωνα με τις αποδόσεις φαβορί, αλλά αρκετά μέλη του Stoiximan.gr πιστεύουν στην έκπληξη σύμφωνα πάντα με τα πονταρίσματα τους.

Εκτός από τα στοιχήματα για την 1η & την 3η θέση οι traders του Stoiximan.gr έχουν ετοιμάσει αγορές σχετικά με το συνολικό ποσοστό που θα λάβει κάθε ένα από τα κόμματα στις εκλογές. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η γραμμή που αφορά το ποσοστό των κομμάτων ενδέχεται να αλλάξει όσο πληροφορίες από νέες δημοσκοπήσεις δημοσιεύονται, καθώς επίσης και από τις στοιχηματικές προτιμήσεις.
Η λίστα με τα ειδικά στοιχήματα των εκλογών θα αυξάνεται, όσο πλησιάζουμε στις 20/9 με νέες αγορές που θα προσθέσουν οι traders της εταιρίας. Επιπλέον κάθε μέλος του Stoiximan.gr έχει τη δυνατότητα να ζητήσει το δικό του στοίχημα και να το δει διαθέσιμο για ποντάρισμα από τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη στο site της εταιρίας.

Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω της υπηρεσίας “Πες το και έγινε” και το μόνο που χρειάζεται είναι η αποστολή ενός μηνύματος από την σχετική φόρμα που υπάρχει στο site του Stoiximan.gr.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.