ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι των Τεχνικών Κλιμακίων για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή του Ασπροχώματος

Ξεκίνησαν σήμερα οι έλεγχοι των Τεχνικών Κλιμακίων της Δ/νσης ΔΑΕΦΚ του Υπουργείου Οικονομίας και Υποδομών για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή του Ασπροχώματος από τον ισχυρό ανεμοστρόβιλο, ύστερα από το αίτημα που υποβλήθηκε από την Π.Ε Μεσσηνίας.
Το πρωί  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κας Ελένης Αλειφέρη – Καραθανάση με την Επιτροπή Ελέγχου του Υπουργείου, με την   Επιτροπή  Ελέγχου της Π.Ε. Μεσσηνίας  καθώς και συνεργασία με την Επιτροπή Ελέγχου  του Δήμου Καλαμάτας και αποφασίστηκε η σύσταση δύο ομάδων Μεικτών Τεχνικών Κλιμακίων του Υπουργείου, οι οποίοι υποβοηθούμενοι από τις Επιτροπές Ελέγχου της Π.Ε. Μεσσηνίας, του Δήμου Καλαμάτας αλλά της Υ.Α.Σ Καλαμάτας, πραγματοποίησαν αυτοψία και καταγραφή ζημιών των πληγεισών περιοχών.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Συγκεκριμένα το Κλιμάκιο του Υπουργείου υποβοηθούμενο από την Επιτροπή Ελέγχου της Π.Ε. Μεσσηνίας πραγματοποίησε αυτοψία στις επιχειρήσεις, ενώ το  Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποβοηθούμε από την Επιτροπή Ελέγχου του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποίησε αυτοψία στις κατοικίες, προκειμένου να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στη διαδικασία καταγραφής των ζημιών.
Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι  θα είναι σε συνεχή συνεργασία με το Υπουργείο ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την αποζημίωση των πληγέντων.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.