ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Ο Στ. Αναστασόπουλος κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι μηχανήματα του Δήμου καθαρίζουν ιδιωτικό ακίνητο

Ο επικεφαλής της μείζονα αντιπολίτευσης του Δήμου Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι μηχανήματα του Δήμου εκτελούν εργασίες καθαρισμού σε ιδιωτικό ακίνητο επί της οδού Σωτήρη Πατατζή στη Μεσσήνη.
anastasopoulos53Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του συνδυασμού επισημαίνουν ότι:
«ως δημοτική παράταξη επιφυλασσόμαστε να προβούμε σε όλες εκείνες τις νόμιμες ενέργειες με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και δεν θα επιτρέψουμε να ασχοληθεί κανένας εργαζόμενος και κανένα μηχάνημα του Δήμου και να ξοδευτούν χρήματα των δημοτών μας για εργασίες εντός ιδιωτικής περιουσίας οποιουδήποτε.»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τρίτη συνεχή φορά, σήμερα 18-09-2015, τα μηχανήματα του Δήμου Μεσσήνης καθαρίζουν ιδιωτικό ακίνητο επί της οδού Σωτήρη Πατατζή στη Μεσσήνη.
Παρά την προειδοποίηση του αντιδημάρχου κ. Ν. Ξενόγιαννη από τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο Μεσσήνης κ. Α. Βλαχοδημητρόπουλο, ότι, η εν λόγω ενέργεια είναι παράνομη και επιβαρύνει οικονομικά το Δήμο, συνεχίζεται η παρέμβαση στο ιδιωτικό ακίνητο και σήμερα.
Ενημερώνουμε τη δημοτική αρχή, αν δεν γνωρίζει,  ότι ο Δήμος δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση και μαγαζί κανενός. Κάθε δημοτική αρχή οφείλει να προασπίζει τα συμφέροντα του Δήμου και όχι να τον επιβαρύνει οικονομικά εξαργυρώνοντας προσωπικά γραμμάτια.
Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι άκρως αντιφατική με την πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι δημότες μας, ιδίως των μικρών και απομακρυσμένων χωριών, οι οποίοι εντόνως διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο Δήμος αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα καθημερινότητας.Είναι παράλογο η δημοτική αρχή να φροντίζει για τους λίγους και εν προκειμένω για τον ένα, γνωστό, φίλο, ψηφοφόρο.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς ως δημοτική παράταξη επιφυλασσόμαστε να προβούμε σε όλες εκείνες τις νόμιμες ενέργειες με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και δεν θα επιτρέψουμε να ασχοληθεί κανένας εργαζόμενος και κανένα μηχάνημα του Δήμου και να ξοδευτούν χρήματα των δημοτών μας για εργασίες εντός ιδιωτικής περιουσίας οποιουδήποτε.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.