ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Πετράκος: Η ευρωζώνη είναι φυλακή

petrakos24Θέλουν να κάνουν συνένοχο το λαό στο έγκλημα εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας, επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Θανάσης Πετράκος, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο Αρκαδίας του κόμματός του και ζήτησε στήριξη της Λαϊκής Ενότητας, για να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση.
Ο Θανάσης Πετράκος σημείωσε ότι υπάρχει διαφορετικός δρόμος, έξω από τα μνημόνια και επεσήμανε πως «η ευρωζώνη είναι φυλακή που εμποδίζει τις χώρες να ορθοποδήσουν», ενώ τόνισε πως κατά το επτάμηνο διακυβέρνηση της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν λάθη τακτικής και στρατηγικής κι εξήγησε πως η κυβέρνηση, δεν ήθελε το δρόμο της σύγκρουσης.
Υπογράμμισε, πως το 3ο μνημόνιο είναι το πιο δύσκολο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα και κατηγόρησε τους Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Δραγασάκη, λέγοντας πως αυτοί ευθύνονται που δεν υλοποιήθηκαν όσα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προεκλογικά υποσχεθεί.
Τέλος, ο Θανάσης Πετράκος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την Λαϊκή Ενότητα, για να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση και να καταψηφίσουν όλα τα μνημονιακά κόμματα.
Ακόμη, σημείωσε ότι εντός ευρωζώνης δεν μπορεί να υπάρξει προοδευτική πολιτική και η μόνη λύση είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, ενώ τόνισε πως το κοινό νόμισμα λειτουργεί μόνο υπέρ της Γερμανίας και είναι αυτή που έχει ωφεληθεί από αυτό.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.