ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Το ντιμπέιτ, το παρασκήνιο και οι τρολιές

Το χθεσινό ντιμπέιτ, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αφορμή για να σχολιαστούν διαδικτυακά όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι.
Το παρασκήνιό του πλούσιο, από τις ιδιωτικές μακιγέζ έως το λύσιμο της γραβάτας του Μεϊμαράκη φεύγοντας, το άχαρο στήσιμο όλων των αρχηγών μπροστά στο μικρόφωνο του Ραδιομεγάρου για μια δήλωση, τον διάλογο που δεν έπιασε η κάμερα ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας:
- Μεϊμαράκης: «Ξέρω ότι θες να με χτυπήσεις, αλλά γιατί βάζεις τον Πάνο να κάνει τη βρώμικη δουλειά και δεν το κάνεις εσύ;».
- Τσίπρας: «Μην με μπλέκεις σε τέτοια. Και εσύ με την υπογραφή σου έκανες τον υπασπιστή του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου αρχηγό του ΓΕΕΘΑ μία ημέρα πριν παραιτηθείς».
Ανάμεσα σε όλα όσα σχολιάστηκαν ακόμα και από τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος δεν σταμάτησε να «τιτιβίζει» ενώ τα έχωσε σε όλους κατά την πρωινή του ραδιοφωνική εκπομπή -να 'ταν η ζήλια ψώρα;- ήταν η κόντρα Τρέμη - Τσίπρα, όταν στην αναφορά του πρώην πρωθυπουργού για τις άδειες των καναλιών, και ενώ ο συντονιστής Πάνος Χαρίτος προσπαθούσε να εξηγήσει ότι οι φωνές δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα, ο Τσίπρας ρώτησε την Τρέμη αν έχει τη μύγα και μυγιάζεται.
«Αν η έκρηξη της δημοσιογράφου δεν αφορούσε τα κανάλια, αλλά την απουσία προτάσεων για την ανεργία, θα είχε σώσει την τιμή της δημοσιογραφίας», σχολίασε ο Χατζηνικολάου.
Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα σχόλια στα social media περί το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ!
Οι εκπρόσωποι τον κομμάτων συμφώνησαν για τους όρους του «debate», αλλά δεν άρεσαν σε κανέναν πολιτικό αρχηγό. (Adonis Kandylakis)
Προφανώς ο Βαγγελας εννοούσε πως θα πάει στην Κουμουνδούρου για να πιει τσίπρα, όχι για να δει τον Τσίπρα (Tatiana Stringlou)
Ο Μεϊμαρ νομίζει ότι είναι σε καφενείο, η Τρέμη στο Mega, ο Ποτάμης νομίζει γενικά, η Φώφη νομίζει ότι υπάρχει ακόμα ΠαΣοΚ (Σε καλό να μας βγει)
Αν είχε χιούμορ, η Ζαχαρέα θα ρωτούσε για το Βατοπέδι (Δρ. του Ίτερ)
Στη φωτογραφία, ο Πάνος Χαρίτος στη Βαγδάτη. Σύμφωνα με πολλούς χρήστες του Διαδικτύου, θα προτιμούσε να ήταν εκεί μέσα στην εμπόλεμη ζώνη παρά στο Ραδιομέγαρο.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.