ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Ετοιμάζουν ντιμπέιτ για…δύο; Ποιοι είναι αποφασισμένοι για τηλεμαχία

Μπορεί το ντιμπέιτ μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για την αρχηγία της ΝΔ να απομακρύνεται αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν διαφορετική γνώμη.
upopsifioi nd1Οι δυο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες του 15minutes.gr έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν σε τηλεμαχία ακόμα και αν δεν δώσουν το παρών ο Ευάγγελος Μειμαράκης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Άλλωστε ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, αποκλείει κάθε συμμετοχή του, ενώ ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κρύβεται πίσω απο τον Ευάγγελο Μειμαράκη.
Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο δεν φοβούνται να συμμετάσχουν σε μια τέτοια τηλεμαχία αλλά με αυτόν τον τρόπο, θεωρούν πως θα εκθέσουν και τους άλλους δυο συνυποψήφιους τους.
«Εκεί θα φανεί πραγματικά αν ο Ευάγγελος Μειμαράκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας θέλουν να συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ ή σκόπιμα βρίσκουν αφορμές για να το αναβάλλουν», λέει συνεργάτης ενός εκ των υποψηφίων. Μάλιστα τα επιτελεία των δυο βουλευτών της έχουν και επαφές με τηλεοπτικούς σταθμούς και απομένουν οι λεπτομέρειες για να κλειδώσει το ντιμπέιτ.
Πάντως σε μια τέτοια περίπτωση, τόσο ο Ευάγγελος Μειμαράκης όσο και ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα έρθουν σε δύσκολη θέση. Αφού στο τηλεοπτικό στούντιο θα βρίσκονται οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης με δυο ακόμα καρέκλες δίπλα τους αλλά άδειες. Αυτές των άλλων δυο άλλων συνυποψήφιων τους και ακριβώς απέναντι οι δημοσιογράφοι που θα κάνουν τις ερωτήσεις.
Εξάλλου μια εικόνα χίλιες λέξεις.. και εκεί ακριβώς ποντάρουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.