ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

«Σύννεφα» στις σχέσεις Ζωής – Λαφαζάνη- Οι φήμες για το νέο κόμμα

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Ιανουαρίου προβλημάτισε έντονα τη Λαϊκή Ενότητα καθώς έμεινε εκτός βουλής παρά την αρχική αισιοδοξία που υπήρχε για εξαργύρωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.
lafazanis konstantopoulou1Το αποτέλεσμα έφερε όμως και «σύννεφα» στις σχέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ η πρώην πρόεδρος της Βουλής «χρεώνει» στον Παναγιώτη Λαφαζάνη την αποτυχία εισόδου στη Βουλή.
Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι σκέψεις για δημιουργία νέου πολιτικού φορέα από την Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ωριμάσει. Από τη Λαϊκή Ενότητα πάντως δηλώνουν άγνοια για τη δυσαρέσκεια της κας Κωνσταντοπούλου και προετοιμάζουν την επόμενη μέρα του κόμματος.
Η αρχή θα γίνει με την πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στο Σινέ Κεραμεικός. Θα ακολουθήσει Πανελλαδική συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Τέλος στις αρχές του 2016 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του κόμματος.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.