ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Ο Λυκουρέντζος "γουστάρει" Μεϊμαράκη

O πρώην υπουργός και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, τάσσεται υπερ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μειμαράκη για την προεδρία του κόμματος.

Μάλιστα με ανάρτησή του στο facebook, αιτιολογεί αυτή του την απόφαση. Mεταξύ άλλων ο κ. Λυκουρέντζος τονίζει ότι "Η εκλογή Προέδρου,δεν μπορεί να εξελιχθεί σε μία διαδικασία ευτελισμού των δημοκρατικών διαδικασιών και προσβολής της ιστορίας του κόμματος".

Ακόμη προσθέτει πως "ο Ευάγγελος Μειμαράκης εγγυάται την ενότητα,τη σύνθεση και την πολιτική συνοχή.Το απέδειξε ήδη με την πορεία του και την αίσθηση ευθύνης την οποία διαθέτει απέναντι στην πατρίδα και την παράταξη μας".

ΑNAΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Οι πολιτικές περιστάσεις απαιτούν η Νέα Δημοκρατία,να περάσει σε μία νέα περίοδο προσαρμογής στο φιλελεύθερο πνεύμα,πολιτικής και οργάνωσης των κομμάτων της δημοκρατικής Δύσης.

Να κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού και να οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον,με πρόταση και έργο.
Η εκλογή Προέδρου,δεν μπορεί να εξελιχθεί σε μία διαδικασία ευτελισμού των δημοκρατικών διαδικασιών και προσβολής της ιστορίας του κόμματος.

Ο Ευάγγελος Μειμαράκης εγγυάται την ενότητα,τη σύνθεση και την πολιτική συνοχή.Το απέδειξε ήδη με την πορεία του και την αίσθηση ευθύνης την οποία διαθέτει απέναντι στην πατρίδα και την παράταξη μας.

Η Νέα Δημοκρατία,χρειάζεται ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο Νέο Ξεκίνημα, με ενότητα,ομοψυχία όραμα και σκληρή δουλειά...Ενωμένοι θα το επιτύχουμε!



ΜΕ Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο Δ. ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ

Με την υποψηφιότητα Β. Μεϊμαράκη τάσσεται και ο μεσσήνιος πρώην βουλευτής Δ. Σαμπαζιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες 

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.