ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

αγροτικά

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Στον αποκλεισμό των εθνικών οδών Πατρών - Πύργου και Αντιρρίου – Ιωαννίνων, προχώρησαν περίπου στις 6:30 το απόγευμα και αναμένονται νέες κινητοποιήσεις...

 Έχουν αποκλείσει τις εθνικές οδούς Πατρών – Πύργου! Άνοιξαν την παλαιά εθνική οδό στον Ισθμό
 
 
Ειδικότερα, αγρότες της Αχαΐας έχουν αποκλείσει την εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας. Επίσης, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας έχουν αποκλείσει την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψος του Κεφαλόβρυσου και στην γέφυρα του Ευήνου, κοντά στο Μεσολόγγι. 
Ακόμη, αγρότες εξακολουθούν να παραμένουν στους κόμβους Μαραθιάς και Κουρτεσίου της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου, καθώς και στις περιοχές Άγιος Νικόλαος και Κανδήλα της Βόνιτσας. Από σήμερα το μεσημέρι, αγρότες της Αχαΐας έχουν σταθμεύσει τρακτέρ στην εθνική οδό Πατρών - Τρίπολης στην περιοχή Σταυροδρόμι, ενώ αγρότες της Ναυπακτίας έχουν παρατάξει τρακτέρ στην περιμετρική οδό της Ναυπάκτου.
Στο μεταξύ, αργά το απόγευμα, άνοιξαν την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου οι αγρότες στο Καλαμάκι και έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία που γίνεται μέσω μικρής παράκαμψης λίγο μετά την γέφυρα του Ισθμού και επαναφορά στην ΠΑΘΕ στο ύψος της εισόδου των Αγίων Θεοδώρων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.