ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών από το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Νομού Μεσσηνίας

Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Νομού Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, στο ψήφισμα αναφέρουν ότι «σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα χτίζουμε τη δική μας Λαϊκή Συμμαχία. (Εργάτες, άνεργοι, συνταξιούχοι,  αυτοαπασχολούμενοι, μικροεπαγγελματίες, αγρότες, σπουδαστές, φτωχά λαϊκά στρώματα).
deuaΗ πείρα έχει δείξει ότι η λαϊκή συμμαχία είναι η μόνη που μπορεί να δώσει δύναμη, αποτελεσματικότητα και προοπτική στους αγώνες.»
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος:  
«Προς το αγροτικό μπλόκο Aσπροχώματος
Το Σωματείο μας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα σας.
Και σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα χτίζουμε τη δική μας Λαϊκή Συμμαχία. (Εργάτες, άνεργοι, συνταξιούχοι,  αυτοαπασχολούμενοι, μικροεπαγγελματίες , αγρότες, σπουδαστές, φτωχά λαϊκά στρώματα).
Η πείρα έχει δείξει ότι η λαϊκή συμμαχία είναι η μόνη που μπορεί να δώσει δύναμη, αποτελεσματικότητα και προοπτική στους αγώνες.
Άμεσος στόχος μας είναι: Να μην περάσουν και να μην εφαρμοστούν τα εξοντωτικά μέτρα για τους μικρομεσαίους αγρότες, για τους  εργάτες και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Τα νέα μέτρα  επιβάλλονται με τη νέα ΚΑΠ της ΕΕ και το τρίτο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ψήφισαν στη Βουλή και οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.
Καλή συνέχεια. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη στις 4 Φλεβάρη 2016 στην μεγάλη πανεργατική απεργία, που πρέπει να πάρει χαρακτηριστικά ξεσηκωμού. Να νεκρώσουν τα πάντα.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.