ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Με Μεσσηνιακό ενδιαφέρον η Έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ στο Μιλάνο της Ιταλίας

Από τις 11 έως τις  13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας, η μεγάλη τουριστική έκθεση της Ευρώπης  ΒΙΤ 2016 , στην οποία συμμετείχε με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
ekthesiΣε δελτίο τύπου η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού Αντωνία Μπούζα αναφέρει:
«Η μεγάλη αυτή διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στη Β. Ιταλία σε έναν υποδειγματικό χώρο και τεχνολογικά προηγμένο, αποτελεί πόλο έλξης όλων των μεγάλων τουριστικών ομίλων, tour operators , επιχειρηματιών του τουρισμού, μεταφορέων, αεροπορικών εταιριών κλπ , αλλά και πλήθους απλών επισκεπτών που θέλουν να οργανώσουν τις διακοπές τους .
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη συμμετοχή της στην σπουδαία αυτή έκθεση, με δικό της περίπτερο, ελλείψει της παρουσίας της Ελλάδας, φιλοδοξεί να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει την επισκεψιμότητα από  τη γείτονα Χώρα προς την Πελοπόννησο . Η καίρια τουριστική αγορά της Ιταλίας  μας ενδιαφέρει ως τουριστικός προορισμός πολύ, διότι η Πελοπόννησος και ιδιαίτερα η Μεσσηνία , είναι εύκολα προσβάσιμη στην  αγορά αυτή μέσω των πτήσεων που έχουν δρομολογηθεί στο αεροδρόμιο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, αλλά και από την πύλη εισόδου της Πάτρας, που διευκολύνει τον οδικό τουρισμό στον  οποίο στοχεύουμε.
Δεν είναι τυχαίο ότι προσέτρεξαν πολλοί τουριστικοί πράκτορες που δουλεύουν τον οδικό τουρισμό στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου προκειμένου  να ενημερωθούν για την προοπτική της οργάνωσης τέτοιων ταξιδίων.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρέθηκαν πολλοί Πελοποννήσιοι επιχειρηματίες , Μεσσήνιοι ξενοδόχοι ενώ η αποστολή των αιρετών και στελεχών διοίκησης, από  την Περιφέρεια Πελοποννήσου, οργάνωσε συναντήσεις, event με Πελοποννησιακά αγροτικά προϊόντα  και B2B συναντήσεις. Επίσης ενημερώσαμε πολλούς  ενδιαφερόμενους για τον εναλλακτικό τουρισμό στη Μεσσηνία, ως απόρροια πρωτοβουλιών οργάνωσης του εναλλακτικού τουρισμού στη Μεσσηνία.
Σαν Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας , θα προχωρήσουμε σε αρκετές εκδηλώσεις στην  Ιταλία, προκειμένου να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω την εξωστρέφειά μας και να εισπράξουμε τα θετικά της τουριστικής ανάπτυξης από την φιλική προς την Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία, τουριστική αγορά της Ιταλίας .»
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου