ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ελ. Αλειφέρη, πραγματοποίησαν ο Γ. Πεταλωτής και ο Μ. Καρχιμάκης

kidiso kalamataΕπίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση, πραγματοποίησαν σήμερα τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ), Γιώργος Πεταλωτής, πρώην Υφυπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνοδευόμενοι από τον πρ. Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Αργυράκη και τοπικά μέλη του κόμματος, στα πλαίσια επίσκεψής τους στο Ν. Μεσσηνίας.
Κατά τη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, η κ. Αλειφέρη έκανε διεξοδική αναφορά στα κρίσιμα θέματα που πρέπει να προωθηθούν για την Π.Ε. Μεσσηνίας, με σημαντικότερα εξ αυτών την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού μέχρι την Τσακώνα, την αναβάθμιση του Κρατικού Αερολιμένα καθώς και του Λιμανιού της πόλης. Επίσης αναφέρθηκε και στις προοπτικές ανάπτυξης που έχει η περιοχή μας.
Ο κ. Πεταλωτής αναφέρθηκε στο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου κάνοντας αναφορά στο σημαντικό και επιτυχημένο έργο που επιτελεί ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, «απόρροια της πολυετούς πολιτικής του εμπειρίας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Ο κ. Καρχιμάκης αναφέρθηκε με τη σειρά του στα προτερήματα της περιοχής μας που σε συνδυασμό με τη χάραξη ορθής πολιτικής από την Περιφέρεια θα φέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα σε αναπτυξιακό επίπεδο.
Τέλος η κα. Αντιπεριφεριάρχης προσέφερε στα στελέχη του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ, τυποποιημένα τοπικά προϊόντα του Νομού μας και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου