ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αντ. Μπούζα: Ατυχείς δηλώσεις Κουρουμπλή για το προσφυγικό και την Καλαμάτα

«Τραγικοί και μοιραίοι εξελίσσονται οι κυβερνώντες για αυτόν τον τόπο. Έχει συνυπολογισθεί πως η τουριστική δραστηριότητα που είναι σχεδόν η μόνη που φέρνει έσοδα στη Χώρα θα διαταραχθεί, αν σε τουριστικές περιοχές έρθουν πρόσφυγες; Μετά τα νησιά που ως φαίνεται  θα πάθουν ανεπανόρθωτη ζημιά την τουριστική περίοδο ,οι κυβερνώντες χωρίς σχεδιασμό θέλουν μάλλον να διαλύσουν και τον τουρισμό που κρατιέται ψηλά σε κάποιες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδος.
mpouza1Οι απαράδεκτες δηλώσεις Κουρουμπλή δείχνουν ότι αδιαφορούν για τυχόν συνέπειες στα όσα λέγονται από κυβερνητικά χείλη και συγχρόνως δημιουργούν αναίτιες αντιπαλότητες στην Ελληνική κοινωνία.» Επισημαίνει σε δήλωσή της η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου Αντωνία Μπούζα για την δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus fm103,6 της Θεσσαλονίκης, σχετικά με τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.
Αναλυτικά η δήλωση της κα. Μπούζα:
Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus fm103,6 της Θεσσαλονίκης, σχετικά με τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.
Λες και οι αποφάσεις για τόσο σοβαρά ζητήματα παίρνονται στο γόνατο, ο Υπουργός άφησε πάλι να διαφανεί η εμμονή του Κυβερνητικού επιτελείου με την Πελοπόννησο και την Καλαμάτα.
Αντί η Κυβέρνηση να συνυπολογίσει στους σχεδιασμούς της τυχόν επιβάρυνση οικονομικών δραστηριοτήτων στις περιοχές που προτίθεται να αποστείλει πρόσφυγες, λαθρομετανάστες κλπ, αντί να ξεδιπλώσει ένα σχέδιο ενεργειών βασισμένο σε στρατηγική  εξυπηρέτησης μεν του προσφυγικού, που λόγω δικών τους αμελειών διογκώθηκε, αλλά και στη διαφύλαξη δε, της ισχνής οικονομικής δραστηριότητας που υπάρχει αυτήν την περίοδο σε κάποιες περιοχές της Χώρας, προσπαθεί με ατυχείς δηλώσεις να διχάσει τους Έλληνες…Με δηλώσεις, γιατί εδώ κι όχι εκεί;
Τραγικοί και μοιραίοι εξελίσσονται οι κυβερνώντες για αυτόν τον τόπο.
Έχει συνυπολογισθεί πως η τουριστική δραστηριότητα που είναι σχεδόν η μόνη που φέρνει έσοδα στη Χώρα θα διαταραχθεί, αν σε τουριστικές περιοχές έρθουν πρόσφυγες; Μετά τα νησιά που ως φαίνεται  θα πάθουν ανεπανόρθωτη ζημιά την τουριστική περίοδο ,οι κυβερνώντες χωρίς σχεδιασμό θέλουν μάλλον να διαλύσουν και τον τουρισμό που κρατιέται ψηλά σε κάποιες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδος.
Οι απαράδεκτες δηλώσεις Κουρουμπλή δείχνουν ότι αδιαφορούν για τυχόν συνέπειες στα όσα λέγονται από κυβερνητικά χείλη και συγχρόνως δημιουργούν αναίτιες αντιπαλότητες στην Ελληνική κοινωνία.
Οι Έλληνες έχουν δείξει τον ανθρωπισμό τους, δεν αρνούνται να βάλουν πλάτη σε  μία ανθρωπιστική κρίση, το έχουν δείξει άλλωστε  εμπράκτως, αλλά από τους  Κυβερνώντες επιζητούν σύνεση, δουλειά και σχεδιασμό, γιατί αλλιώς το φάσμα της απόλυτης φτώχειας είναι μπροστά μας.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου