ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Φόρο με ταξικό πρόσημο δεν είχε επιβάλλει ούτε η Χούντα!

Δεν σταματούν να εκπλήσσουν αρνητικά οι βουλευτές και τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρόσφατα εκφρασμένες θέσεις του Γ. Κυρίτση για την ταξική φορολόγηση έχουν προκαλέσει σοβαρές ενδοκυβερνητικές τριβές. 
kiritsismardasΔεν είναι λίγοι εκείνοι που αγανακτούν και έχουν φτάσει στο σημείο να λένε πως φορολόγηση με ταξικό πρόσημο δεν υπήρξε ούτε επί των ημερών της Επταετίας!
Την ώρα που ο Δημήτρης Μάρδας έπαιρνε αποστάσεις από τον Γιώργο Κυρίτση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα έκανε λόγο για φορολογική πολιτική με ταξικό πρόσημο.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή του για τα όσα έγραψε σε άρθρο του ο κ. Κυρίτσης, ότι τα νέα μέτρα θα επιβαρύνουν τους «μένουμευρωπαίους», όπως αποκάλεσε εκείνους που ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα.
«Σαφώς και διαφοροποιούμαι. Δεν υπάρχει καμία τιμωρητική διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης και δεν υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στους πολίτες της χώρας», τόνισε ο κ. Μάρδας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Δεν υπάρχει κράτος που να μπορεί να ακολουθήσει την πρόταση Κυρίτση» πρόσθεσε.
Ομως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα επέμεινε, μιλώντας στο ίδιο κανάλι, ότι η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης «έχει ταξικό πρόσημο» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής.
Σχολιάζοντας τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας, ο κ. Μάρδας ανέφερε ότι η υπογραφή της συμφωνίας στο Eurogroup φέρνει ταχύτατη αλλαγή του οικονομικού κλίματος.
«Το περιβάλλον δεν είναι αυτό που θέλαμε, αλλά η διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε ανάταση της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.