ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Στα προβεβλημένα έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ 2007-2013 το Νοσοκομείο Καλαμάτας

nosokomio kalamatas
Εκδόθηκε και κυκλοφορεί το λεύκωμα-απολογισμός του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ), που συμπεριλαμβάνει όλα τα υλοποιημένα έργα της προγραμματικής περιόδου 2007-2013.
Κεντρική θέση σε αυτό κατέχει το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης που υλοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Γίνεται εκτενής αναφορά σε όλες τις παραμέτρους του συγκεκριμένου έργου με τα σημαντικά πλεονεκτήματα και τα οικονομικά οφέλη για το Νοσηλευτικό Ίδρυμα. Ταυτόχρονα παρουσιάζει όλες εκείνες τις λύσεις και τις πρακτικές οι οποίες είναι φιλικές στα ζητήματα του περιβάλλοντος.
Το λεύκωμα-απολογισμός του ΕΠΠΕΡΑΑ 2007-2013 αποτελεί μια σύνοψη βέλτιστων πρακτικών και λύσεων καθώς και μεθοδολογιών και τεχνολογιών που εφαρμόστηκαν σε δράσεις και παρεμβάσεις στην αυτοδιοίκηση, στην κεντρική διοίκηση και στο ευρύτερο δημόσιο τομέα. Περιλαμβάνει έργα ουσίας με το μέγιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και την αναπτυξιακή διάσταση που απαιτεί η αειφορία.
Με βάση τη σημερινή εξέλιξη ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
« Η συμμετοχή του έργου ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας στα πιο καινοτόμα και σημαντικά έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ 2007-2013 που παρουσιάζονται στο σημερινό λεύκωμα αποτελεί για όλους εμάς μια μεγάλη ηθική δικαίωση για την συλλογική δουλειά όλων αυτών των ετών. Σε αυτό το δρόμο που έχουμε χαράξει θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με μεθοδικότητα και συντονισμό .
Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς όλους τους συνεργάτες μου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και βέβαια όλα τα στελέχη της διαχειριστικής αρχής του ΕΠΠΕΡΑΑ για αυτή την δημιουργική συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια»
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου