ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Ευχαριστίες Τατούλη σε Φούχτελ για την προσφορά βοήθειας στις πληγείσες περιοχές

Τις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στον Ομοσπονδιακό Υπουργό της Γερμανίας και επικεφαλής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κ. Χανς Γιοαχιμ Φουχτελ για το ενδιαφέρον και ιδιαίτερα για την πρόταση προσφοράς βοήθειας στις περιοχές της Πελοποννήσου που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Ο κ. Φολυχτελ με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη εξέφρασε την αλληλεγγύη του και την αμέριστη συμπαράστασή του στις δυσκολίες, που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, και προσέφερε την υποστήριξη της δομής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντιμετώπισή τους. 
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ότι «ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πόσο σταθερούς και αξιόπιστους φίλους διαθέτει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, πέρα και από τα στενά σύνορα της χώρας. Η πράξη αυτή αποτελεί ευχάριστη έκπληξη και καταδεικνύει αναμφίβολα τη σημασία της αλληλεγγύης στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Το διεθνές δίκτυο συνεργασιών που η Περιφέρεια έχει εδραιώσει αποδεικνύει την ορθότητα της εξωστρεφούς πολιτικής που ακολουθούμε με συνέπεια, η οποία εκτός των άλλων μας προσφέρει δυνατότητες να υπερβούμε αντιξοότητες και δυσκολίες».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.