ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Αντ. Μπούζα: ΙΚΑ – Εφορία δίνουν τη χαριστική βολή στους επιχειρηματίες

mpouza10Έντονη κριτική ασκεί η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα για τα κλιμάκια του ΙΚΑ και της Εφορίας που πραγματοποιούν ελέγχους στην αγορά της Καλαμάτας.
Συγκριμένα η κα. Μπούζα σε γραπτή της δήλωση τονίζει ότι: «Οι οπαδοί κινημάτων τύπου “δεν πληρώνω” που κυβερνούν τη Χώρα, σήμερα πέρασαν στον αντίποδα !
Λίγες ήμερες μετά τη θεομηνία που καθήλωσε την οικονομική ζωή της Μεσσηνίας,  το απρόσωπο κράτος, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της καταστροφής στους κατοίκους της Καλαμάτας, Μεσσήνης, Μανής, Τριφυλίας και άλλων περιοχών της Μεσσηνίας, θεώρησε ως κατάλληλη τη στιγμή να δείξει την αυστηρότητα και τον ελεγκτικό του ρόλο, απαραίτητο φυσικά, άλλα όταν συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις!»
Αναλυτικά η δήλωση:
Οι οπαδοί κινημάτων τύπου “δεν πληρώνω” που κυβερνούν τη Χώρα, σήμερα πέρασαν στον αντίποδα !
Λίγες ήμερες μετά τη θεομηνία που καθήλωσε την οικονομική ζωή της Μεσσηνίας,  το απρόσωπο κράτος, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της καταστροφής στους κατοίκους της Καλαμάτας, Μεσσήνης, Μανής, Τριφυλίας και άλλων περιοχών της Μεσσηνίας, θεώρησε ως κατάλληλη τη στιγμή να δείξει την αυστηρότητα και τον ελεγκτικό του ρόλο, απαραίτητο φυσικά, άλλα όταν συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις!
Έτσι κλιμάκια από την Αθήνα του ΙΚΑ ξεχύθηκαν στην πόλη της Καλαμάτας για ελέγχους τρεις με τέσσερις ήμερες μετά την καταστροφή και σήμερα κλιμάκια της εφορίας επί το έργον!
Ουδείς καταδικάζει το δικαίωμα της Πολιτείας να ελέγχει τους επιχειρηματίες αλλά στο προκείμενο με το δεδομένο της μεγάλης καταστροφής, ξεπερνιούνται οι κόκκινες γραμμές !
Απλά μεταφέρω την αγανάκτηση των επαγγελματιών που βρέθηκαν σε δυσχέρεια από τη μια στιγμή στην άλλη και έχουν απέναντι τους την αναλγησία της Πολιτείας  !
Επιπλέον, θα ήθελα να συμβάλλω σε κάτι που ίσως κάποιοι πληγέντες αγνοούν.
Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες όταν ασφαλίζουν οχήματα, έχουν και ως επιπλέον παροχή ασφαλίστρου, κάλυψη για οικοσκευές!
Ας διαβάσουν καλύτερα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αυτοκινήτων τους, διότι μπορεί ανέλπιστα να βρουν μια διέξοδο στο αδιέξοδο των ημερών!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.