ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Επίθεση Π. Τατούλη στον Π. Σκουρλέτη για την διαχείριση των απορριμμάτων

tatoulis1Επίθεση στον υπουργό Περιβάλλοντος, Πάνο Σκουρλέτη, εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, με αφορμή την δήλωση του υπουργού για την διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κ. Τατούλης, σε γραπτή δήλωσή του, κάνει λόγο για «παράσταση περιοδεύοντα θιάσου» και αποκαλεί τον υπουργό «πολιτικάντη».
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τατούλη:
«Με έκπληξη παρακολουθήσαμε την παράσταση περιοδεύοντα θιάσου με επικεφαλής γνωστό «πολιτικάντη», οι πανωλεθρίες του οποίου συνοδεύουν τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει.
Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν έρχεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για να εκπληρώσει το κομματικό του καθήκον απέναντι σε μια ομάδα παρατρεχάμενων που δεν ξεπερνούν τους 20.
Η Κυβέρνησή του έχει την απόλυτη ευθύνη για τα «μπαξίσια» που έταζε δεξιά και αριστερά, ενώ ο ίδιος είναι απόλυτα υπεύθυνος για την κατάσταση με τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο.
Τα «καλαμπούρια» περί νέου σχεδιασμού να τα περιορίσει στα κομματικά του γραφεία και όχι από τη θέση του Υπουργού Περιβάλλοντος, γιατί επί των ημερών του το περιβάλλον θρηνεί.
Είναι βέβαιο ότι η ανάκληση άδειας ολοκληρωμένης επένδυσης θα αποτελέσει νέα πανωλεθρία για τον ίδιο, παρόμοια με αυτή στις Σκουριές. Καλύτερα λοιπόν να παραμείνει κλεισμένος στο γραφείο του γιατί μόνο τότε η χώρα περιορίζει τις απώλειές της».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.