ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Ξεκινά το 1o Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUP

%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%b1Η νέα πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ), StartingUp Roadshow, ξεκινάει το μακρύ ταξίδι της για την προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα. Το 1o RoadShow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUp, είναι μία μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ), η οποία  υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχει ως στόχο να ενημερωθούν οι Έλληνες Επιχειρηματίες για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται μέσα από το νέο Αναπτυξιακό Πακέτο “Γιούνκερ”, καθώς και για τις ευκαιρίες που προσφέρει η εφαρμογή της καινοτομίας στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Το StartingUp Roadshow θα διαρκέσει, πέντε (5) μήνες, ως τον Μάρτιο 2017 και συνολικά θα επισκεφτεί περισσότερες από 20 πόλεις, ξεκινώντας από το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου στην Τρίπολη και την Καλαμάτα αντίστοιχα. Η εκδήλωση της Καλαμάτας έχει προγραμματιστεί στις 30 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο REX (Αριστομένους 26, Καλαμάτα) στις 17:30.
Εκτός από την ενημέρωση που θα γίνει από εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις δράσεις ενίσχυσης της Μικρής και Μεσαίας Επιχειρηματικότητας, που προβλέπονται στο Αναπτυξιακό Πακέτο “Γιούνκερ”, η εκδήλωση αποτελείται από δύο θεματικές. Η πρώτη θα εστιάσει στο πώς η Καινοτομία μπορεί να ενισχύσει την Εξωστρέφεια και την Ανάπτυξη της Τοπικής Επιχειρηματικότητας, όπου θα δοθεί βήμα σε αρκετά ενδιαφέροντα και πετυχημένα πρότυπα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, τόσο από την ελληνική περιφέρεια, όσο και από την Αθήνα. Ενώ, η δεύτερη θεματική θα εστιάσει στο μέλλον της τοπικής επιχειρηματικότητας, μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο μεταξύ των εκπροσώπων των τοπικών φορέων της Μεσσηνίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Europe Direct Καλαμάτας, του Δήμου Καλαμάτας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του ΤΕΙ Πελοποννήσου και της ΟΕΒΕ Μεσσηνίας.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους ομιλητές στο Startingup.eu/roadshow/kalamata

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.