ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Bild για Ομπάμα: «Θερμά λόγια, καμιά ελάφρυνση...»

Bild για Ομπάμα: «Θερμά λόγια, καμιά ελάφρυνση...»«Ο Τσίπρας είχε εναποθέσει ξανά μεγάλες ελπίδες ότι θα γίνει ένα σοβαρό βήμα για την Ελλάδα στο θέμα της ελάφρυνσης του χρέους», γράφει η εφημερίδα Bild. «Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα ήταν ο θαυματοποιός γιατρός ο οποίος φέρνει τη γιατρειά. Εδώ και καιρό πιέζει για κούρεμα του ελληνικού χρέους. Οι ελπίδες όμως, όπως πάντα, δεν ευοδώθηκαν.
Βέβαια, ο Ομπάμα είπε και σήμερα ότι «η αυστηρή λιτότητα δεν φέρνει την ευημερία». Μια φράση υπέρ του Τσίπρα, ο οποίος είναι κατά της πολιτικής αυτής και υπέρ της οποίας είναι κυρίως το Βερολίνο. Ή όπως είπε κατά τη συζήτηση με τον Έλληνα Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο: «Πιστεύουμε ότι μια ισχυρή, ενωμένη και ευημερούσα Ευρώπη δεν είναι κάτι θετικό μόνο για την ίδια την Ευρώπη, αλλά και για τον κόσμο και την Ευρώπη».
Η χώρα του θα είναι στο πλευρό των Ελλήνων και μελλοντικά κατά την καταπολέμηση της οικονομικής κρίσης, είπε ο Ομπάμα επίσης.
«Εκτός από θερμά λόγια όμως, ο Ομπάμα δεν είχε τίποτε άλλο στις αποσκευές του. Όπως και πέρυσι όταν ο Τσίπρας ήταν στην Ουάσινγκτον. Όπως πάντα», γράφει η εφημερίδα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.