ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

2017 με συνδρομή για το συσσίτιο η Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας

sussitio
Η Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας θα εξακολουθήσει και το 2017 να προσφέρει βοήθεια στον εμπερίστατο συνάνθρωπο, με παροχή συσσιτίου μία φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο. Με σχετική επιστολή προς το Δήμαρχο, γνωστοποιείται η πρόθεση αυτή της Χριστιανικής Στέγης, που αποτελεί συμβολή στην προσπάθεια του Δήμου Καλαμάτας για παροχή ζεστού φαγητού, σε καθημερινή βάση, στο συνάνθρωπο της ανάγκης. Η Χριστιανική Στέγη συνεισφέρει στο δημοτικό συσσίτιο, με τον προαναφερθέντα τρόπο, ήδη από το 2013. Η δωρεά αυτή εισάγεται προς αποδοχή από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, στη συνεδρίασή της, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές Ιανουαρίου 2017. Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την εξακολούθηση της προσφοράς συσσιτίου εκ μέρους της Χριστιανικής Στέγης, με την οποία αυτή αναδεικνύεται σε πολύτιμο αρωγό του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος προσπαθεί με τις Κοινωνικές Δομές του να απαλύνει το φορτίο της δυστυχίας στην πόλη και την περιοχή μας. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το δημοτικό συσσίτιο θα λειτουργήσει και ανήμερα την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα, παρουσία του Δημάρχου και χωρίς ΜΜΕ, όπως έγινε και τα Χριστούγεννα.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 σχόλια:

 1. Γεια σας
  Η προσφορά μου είναι ανοικτή σε όλους, καθώς και
  εταιρείες, επιχειρήσεις και κάθε πρόσωπο καλού χαρακτήρα. Ρυθμός μου είναι 3% επιτόκιο το χρόνο, ανάλογα με το ποσό που θα δανειστεί. Το ποσό του δανείου για τη χορήγηση κυμαίνεται από € 3.000 έως € 8.000.000 και η διάρκεια αποπληρωμής κυμαίνεται από 8 μηνών έως 300 μήνες. Σας θυμίζω ότι έχετε μια σειρά από ασφάλεια και την ασφάλιση για τις συναλλαγές σας. Προτάσεις επιστροφής σας είναι étudier.Cette εξέταση αρχείων διαρκεί μόνο τριάντα λεπτά. Κάντε το δάνειό σας σε 72
  Ώρα: bandinidorothee01@gmail.com
  σας ευχαριστώ
  ευτυχισμένο το χρόνο

  ΑπάντησηΔιαγραφή