ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Δεύτερη η Καλαμάτα στην ανακύκλωση ρουχισμού

Ο Δήμος Καλαμάτας κατέλαβε τη 2η θέση σε σύνολο 18 Δήμων πανελλαδικά, σχετικά με τη συγκομιδή ρουχισμού προς ανακύκλωση, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρέσχε στο Δήμο η εταιρεία RECYCOM, η οποία πραγματοποιεί την ανακύκλωση των ενδυμάτων και υποδημάτων που οι πολίτες αποθέτουν στους κόκκινους κάδους.
Κατά το 2016, η εταιρεία ανακύκλωσης ενδυμάτων-υποδημάτων RECYCOM αποκόμισε από τους κάδους που έχουν τοποθετηθεί στην Καλαμάτα, 35 τόνους ενδυμάτων-υποδημάτων συνολικά, συμβάλλοντας έτσι στην εδραίωση ενός υγιούς δικτύου ανακύκλωσης και της καλλιέργειας συνείδησης συνυπευθυνότητας, που αποτελεί προϋπόθεση της βιώσιμης ανάπτυξης. Η εταιρεία προσέφερε στο Δημοτικό Παντοπωλείο 1.910 τεμάχια διαφόρων τροφίμων και ειδών υγιεινής (π.χ. όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, χλωρίνη, καφέ, ελαιόλαδο κ.λπ.). Κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε, όπως η ρίψη αντικειμένων εξ αμέλειας, αντιμετωπίσθηκε άμεσα.
Η εταιρεία συνεισφέρει και θα συνεχίσει να συνεισφέρει με περισσότερα αγαθά στο Δήμο Καλαμάτας, με στόχο τη βοήθεια περισσοτέρων απόρων οικογενειών.
Σημειώνεται, τέλος, ότι συγκριτικά με το περασμένο έτος (2015) αποκομίσθηκαν ποσότητα ενδυμάτων-υποδημάτων μεγαλύτερη κατά 12 τόνους.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.