ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Η Διαμαντοπούλου περνά... στην αγκαλιά του Κυριάκου!

Κόμμα-οπερέτα, Κινήσεις-οπερέτα, και θέλουν και τρίτη θέση... Η Αννούλα η Διαμαντοπούλου αφήνει το πράσινο στην άκρη και πιάνει... μπλε σε απόχρωση ουρανί. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr, η Αννούλα του Κινήματος έλαβε υπόσχεση εκλόγιμης θέσης στη Β' Αθηνών, εκεί, δηλαδή, όπου εκλέγεται και ο Κυριάκος. Οποία τιμή! Και σιγά που θα κάτσει να σκάσει στο ΠαΣοΚ, ανάμεσα στην ΕΛΙΑ και στο... κουκούτσι που πήγε να δημιουργήσει με Φλωρίδη και Ραγκούση! Τόσα χρόνια ταλαιπωρείται να ξεκουνήσει τους σοσιαλιστές αδελφούς της και τι αποκόμισε; Τίποτα! Εξάλλου, τι είναι η ιδεολογία, Αννούλα μου, μπροστά στην επερχόμενη κουτάλα; Μπροστά σε μια καρέκλα υπουργική, ίσως; Ω, τα όνειρα δεν σταματούν!
Δώδεκα μονάδες δείχνουν οι ψευτο-δημοσκοπήσεις μπροστά τη ΝΔ, και θα πει όχι η Αννούλα; Γράφει το ρεπορτάζ: «Κυριάκος Μητσοτάκης και Άννα Διαμαντοπούλου είχαν συνυπάρξει στις 12 Σεπτεμβρίου στο πάνελ της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Αβραντίνη, ''Εκπαίδευση: Ελεύθερη επιλογή ή μια γάτα που γαβγίζει;'', από όπου επιτέθηκαν στην κυβέρνηση για το ''ξήλωμα'' της μεταρρύθμισης στα πανεπιστήμια επί των ημερών της υπουργού παιδείας του ΠαΣοΚ. »Ο πρόεδρος της ΝΔ στις 22 Σεπτεμβρίου σε συνάντηση με τους προέδρους και αναπληρωτές προέδρους των συμβουλίων των ΑΕΙ είχε δεσμευτεί πως η κυβέρνηση της ΝΔ θα αποκαταστήσει το ρόλο των συμβουλίων των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που είχαν θεσμοθετηθεί με το νόμο Διαμαντοπούλου.
Και στη συνέχεια κατά την προ ημερησίας για την Παιδεία στις 28 Σεπτεμβρίου προανήγγειλε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα αποκαταστήσει το νόμο Διαμαντοπούλου, τον οποίο εγκωμίασε». Καλοστέριωτη... Άντε και υπουργός Παιδείας, να την αποτελειώσουμε τη φάση. Τελικά, οι πολιτικοί στην Ελλάδα πάνε από κανάρα και κανάρα μπας και τσιμπήσουν κάτι, και εμείς από πίσω, οι βλάκες, φοβόμαστε να αλλάξουμε τη γνώμη και τον νουν μην μας πουν προδότες. Για τους οπαδούς του Γιωργάκη το τελευταίο, που έχουν μείνει στο «Αντρέα, ζεις». Πιθανή λεζάντα στη φωτογραφία: «Έχω έτοιμη την αποχώρηση από το ΠαΣοΚ, να, εδώ την έχω γραμμένη!», λέει η Αννούλα. «Είσαι σίγουρα σοσιαλίστρια;», απορεί ο Κυριάκος.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.