ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Ο χάρτης της COVID-19 στην Πελοπόννησο – Ανησυχία για την Κορινθία


 Δέκα νέα κρούσματα κορονοϊού, καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον αριθμό των προσβληθέντων να ανέρχεται πλέον σε 458.

Οκτώ περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Κορινθίας εκ των οποίων έξι είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ένα περιστατικό καταγράφεται στην Π.Ε. Αργολίδας και ένα περιστατικό καταγράφεται στην Π.Ε. Λακωνίας.

Δύο εκ των περιστατικών νοσηλεύονται.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην περιοχή του Δήμου Ευρώτα έχουν γίνει 1.700 τεστ και στην περιοχή του Δήμου Μονεμβασίας (περιοχή Νεάπολης Βοιών) 425 (375 σε εργάτες γης και 50 στον τοπικό πληθυσμό), τα οποία και βρέθηκαν αρνητικά.

Συνεχίζονται οι δράσεις επιτήρησης από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τοπικές μονάδες Υγείας του ΕΣΥ και της δομής επιτήρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τις Δημοτικές αρχές.

Τα κρούσματα μέχρι σήμερα κατανέμονται ως εξής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, 226 στην ΠΕ Αργολίδας , τα 162 προέρχονται από τη δομή φιλοξενίας στο Δήμο Ερμιονίδας, 17 στην ΠΕ Αρκαδίας, 108 στην ΠΕ Κορινθίας, 46 από τα οποία τα 35 σε εργάτες γης στην ΠΕ Λακωνίας και 61 στην ΠΕ Μεσσηνίας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.