ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η Μεσογειακη κουζινα με διεθνη εμβελεια

Την Μεσσηνιακή κουζίνα θέλουν να γνωρίσουν γευσιγνώστες από το Πανεπιστήμιο του Harvard, οι οποίοι γι αυτό τον λόγο θα επισκεφθούν την Μεσσηνία τη Δευτέρα 30 Απριλίου.
Τα μέλη της ομάδας θα ενημερωθούν για τα προϊόντα της Μεσσηνίας και τη διατροφική τους αξία. Ακόμη, θα επισκεφθούν μονάδες παρασκευής και τυποποίησης παραδοσιακών τοπικών προϊόντων στην Καλαμάτα, το Ζευγολατιό και τη Βαλύρα, καθώς επίσης θα ξεναγηθούν σε ελαιουργεία, στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, τη μαρίνα, τις Κιτριές και άλλες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου