ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

αστυνομία

Πλουσιες συλληψεις για εγκληματα απο την Αστυνομια

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα οι 2 από τους 3 κακοποιούς, που στις 6 Απριλίου επιχείρησαν να ληστέψουν το γραφείο των ΕΛ.ΤΑ. στην Ανδρούσα Μεσσηνίας. Πρόκειται για 2 νεαρούς Αλβανούς που συνελήφθησαν στην Αθήνα, ενώ ένας ακόμη 28χρονος ομοεθνής τους αναζητείται από την Αστυνομία.
Στον εισαγγελέα τρεις για κατοχή και εμπόριο χασίς
Στον εισαγγελέα οδηγούνται τρία άτομα που συνελήφθησαν το Σάββατο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τις κατηγορίες της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Αρχικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 28χρονο και έναν 24χρονο γιατί στην κατοχή τους βρήκαν αποξηραμένο χασίς βάρους 7,2 γραμμαρίων, που είχαν προμηθευτεί από έναν 23χρονο και έναν 25χρονο κατοίκους Καλαμάτας. Στο σπίτι του 23χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν στη συνέχεια ποσότητα αποξηραμένου χασίς βάρους 218 γραμμαρίων και δυο φυτά κάνναβης. Από τους τελευταίους συνελήφθη ο 25χρονος, ενώ ο 23χρονος αναζητείται.
Απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ στον Άρι
Το μηχάνημα αυτομάτων αναλήψεων (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας, που βρίσκεται στο Δημαρχείο Άριος, έβαλαν στόχο άγνωστοι κακοποιοί τα ξημερώματα της Κυριακής. Στη διάρκεια της προσπάθειάς τους ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.