ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΧΑΜΟΣ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τέρμα η δωρεάν διέλευση

 


Μια έκπληξη -που μόνο ευχάριστη δεν είναι- αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ημέρες οι ταξιδιώτες και οι συνοδοί τους που επισκέπτονται το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα.
Η διέλευση και η στάθμευση στο χώρο αναχωρήσεων και αφίξεων στο αεροδρόμιο με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στη χώρα άλλαξε πλέον με την τοποθέτηση αυτόματου συστήματος ανακλινόμενων μπαρών. Από τις 7 Ιουνίου έχουν τεθεί σε ισχύ οι μπάρες εισόδου στο αεροδρόμιο. Η διέλευση (και η παραμονή των οχημάτων) για τα πρώτα δέκα λεπτά είναι δωρεάν. Όμως, μετά το πρώτο δεκάλεπτο η χρέωση είναι 5 ευρώ και η τιμή ανεβαίνει κλιμακωτά πέρα από αυτό το χρονικό διάστημα.
Η διοίκηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποφάσισε ότι η χρέωση τιμολόγησης μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να είναι 1 ευρώ ανά λεπτό και αν ο οδηγός ξεπεράσει τη μια ώρα παραμονής τότε το όχημα το παίρνει γερανός. Η πληρωμή γίνεται στην έξοδο ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του πάρκινγκ, μικρής ή μεγάλης διάρκειας, όπου τη τιμολόγηση είναι φθηνότερη και το πρώτο εικοσάλεπτο παραμονής δωρεάν.
Η αλλαγή αυτή έγινε για να μην παρατηρείται συνωστισμός στο χώρο αφίξεων και αναχωρήσεων. Το αυξημένο κόστος επηρεάζει και τα βανάκια που εξυπηρετούσαν ταξιδιώτες καθημερινά από τους χώρους στάθμευσης εκτός αεροδρομίου καθώς πλέον η τρίτη διέλευση και παραμονή διάρκειας 10 λεπτών, εντός της ίδιας ημέρας, κοστίζει 5 ευρώ.

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.