ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΤΕΙ

Λουκετο σε παραρτημα του ΤΕΙ Καλαματας

Αδυναμία συνέχισης της λειτουργίας του παραρτήματος του ΤΕΙ Καλαμάτας στη Σπάρτη δηλώνει η διοίκηση του Ιδρύματος. Αιτία η παντελής έλλειψη διοικητικού προσωπικού, αφού στις 31 Μαρτίου, έληξαν οι συμβάσεις των τριών διοικητικών υπαλλήλων που υπηρετούσαν στο παράρτημα και δεν ανανεώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας. Όπως σημειώνει η διοίκηση του ΤΕΙ Καλαμάτας σε σχετική ανακοίνωσή: «Το γεγονός της αναστολής λειτουργίας του παραρτήματος μας λυπεί βαθύτατα, γι΄ αυτό ζητούμε τη συγνώμη των σπουδαστών και τη συγκατάβαση της κοινής γνώμης τόσο της Λακωνίας όσο και της Μεσσηνίας».
Μιλώντας χθές στην ΕΡΑ Καλαμάτας ο νομάρχης Λακωνίας Κωνσταντίνος Φούρκας δήλωσε συγκλονισμένος από της εξέλιξη αυτή και τόνισε ότι η Νομαρχία και οι Δήμοι θα διαθέσουν υπαλλήλους τους προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία του ΤΕΙ.
Καθυστερούν τα κονδύλια για την αντιπυρική προστασία
Σοβαρές καθυστερήσεις στην έγκριση των κονδυλιών για την αντιπυρική προστασία, διαπίστωσαν οι συμμετέχοντες στη χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου Μεσσηνίας. Τονίστηκε επίσης ότι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει τα απαραίτητα έργα προστασίας των δασών και πρόληψης των πυρκαγιών από τη Νομαρχία και το Δασαρχείο.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.