ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΟΕ

Ο Μεσσσηνιος Σπυρος Καπραλος στο τιμονι της ΔΟΕ...

Στο Βερολίνο βρίσκεται ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος που επισκέφθηκε χθες την ελληνική αποστολή που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αύριο. Η κίνηση Καρπάλου ήταν πολύ σημαντική, δείχνει ότι πραγματικά η ΕΟΕ είναι δίπλα στους αθλητές όπως και πρέπει να... είναι, ενώ υποσχέθηκε στους αθλητές να θέσει στην πολιτεία το θέμα των κινήτρων. Που έχει καταργήσει ο Γιάννης Ιωαννίδης.
Στο Βερολίνο ο Σπύρος Καπράλος θα έχει συναντήσεις με μέλη της IAAF, αλλά και της ΔΟΕ αφού συνεδριάζει εκεί η Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία α’ αντιπρόεδρος είναι ο Λάμπης Νικολάου.
Το κρίσιμο θέμα για τον Σπύρο Καπράλο είναι η εκλογή του στη ΔΟΕ. Αν και ακόμα είναι νωρίς χρειάζεται δύο χρόνια να… περιμένει η αίτησή του ή να εξασφαλίσει το ότι θα είναι και πάλι πρόεδρος το διάστημα 2013-2017.
Και αυτό γιατί στη μεν πρώτη περίπτωση η Ελλάδα έχει χάσει το ένα της μέλος μετά την αποχώρηση του Νίκου Φιλάρετου το 2006 και από δύο μέλη έχει μόνο ένα, ενώ το 2015 θα αποχωρήσει και ο Λάμπης Νικολάου. Είναι λοιπόν η ώρα για τις πρώτες επαφές και συζητήσεις ώστε να ωριμάσει η ιδέα στη ΔΟΕ και συγκεκριμένα στον Ζακ Ρογκ και να πάρει την απόφαση να τον προτείνει στο συνέδριο του 2011 με την ιδιότητα του προέδρου Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής."

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.