ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ολοκληρώνονται προσλήψεις των 5 νέων μόνιμων ιατρών στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Γ. Μπέζος: «Ύστερα από μια 5ετία παγώματος των προσλήψεων σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό αισιοδοξούμε και πάλι, ότι πολύ σύντομα θα μπει νέο αίμα στο Νοσοκομείο μας».
nosokomeio kalamatas5Με ταχείς ρυθμούς ολοκληρώνονται οι πέντε νέες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Πρόκειται για 2 θέσεις Παθολογίας, 1 θέση Γαστρεντερολογίας, 1 θέση ΜΕΘ και 1 θέση Αναισθησιολογίας. Οι εισηγήσεις για τις κρινόμενες θέσεις έχουν ήδη παραληφθεί από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα και έχουν αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους για τυχόν ενστάσεις. Στόχος της Διοίκησης είναι στα μέσα του μήνα να συνεδριάσουν τα Συμβούλια Κρίσης και μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη να έχουν δημοσιευθεί οι διορισμοί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:
«Ύστερα από μια 5ετία παγώματος των προσλήψεων σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό αισιοδοξούμε και πάλι ότι πολύ σύντομα θα μπει νέο αίμα στο Νοσοκομείο μας. Μπροστά λοιπόν σε αυτή την αισιόδοξη προοπτική, ως Διοίκηση έχουμε μία και μοναδική αυτονόητη υποχρέωση: να κινηθούμε με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα για την ολοκλήρωση όλης αυτής της διοικητικής διαδικασίας χωρίς καμία καθυστέρηση και χρονοτριβή. Και η κάθε μέρα που περνά πάνω σ’ αυτό το θέμα έχει την δικιά της σημασία. Σε 1 με 1,5 μήνα, 5 νέοι μόνιμοι ιατροί θα έρθουν στο Νοσοκομείο μας, και θα είμαστε έτοιμοι για την νέα κατανομή των προσλήψεων σε ιατρικό προσωπικό με το ξεκίνημα του 2017.
Προχωράμε με αισιοδοξία…..».
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου