ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Γ. Πουλοκέφαλος: «Στο Χρ. Μαλαπάνη δεν κολλάει καμία λάσπη, κανένας υπαινιγμός»

poulokefalos2“Στο Χρήστο Μαλαπάνη δεν κολλάει καμία λάσπη, κανένας υπαινιγμός, καμία αμφιβολία για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του! Έχει την δική του προσωπική διαδρομή, έχει δώσει εξετάσεις στα δημόσια πράγματα, έχει υπηρετήσει την Καλαμάτα και την Μεσσηνία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα!” . Τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του Πε.Συ. Πελοποννήσου Γιώργος Πουλοκέφαλος για τα όσα είπε χθες σε συνέντευξη τύπου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
Ακολουθεί η δήλωση του κ. Πουλοκέφαλου:
Οφείλω μια δήλωση και ταυτόχρονα εξήγηση για τους υπαινιγμούς που άφησε να αιωρούνται για τον Χρήστο Μαλαπάνη στη xθεσινή  συνέντευξη-παρωδία ο κ. Τατούλης !!!
Ο Χρήστος Μαλαπάνης  πορεύτηκε  δια  βίου και πορεύεται με τα διακριτικά του Ήθους και της Αρετής!
Στο Χρήστο Μαλαπάνη δεν κολλάει καμία λάσπη, κανένας υπαινιγμός, καμία αμφιβολία για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του !
Έχει την δική του προσωπική διαδρομή, έχει δώσει εξετάσεις στα δημόσια πράγματα, έχει υπηρετήσει την Καλαμάτα και την Μεσσηνία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα !
Αποτελεί το πρότυπο Δημοκρατικής συμπεριφοράς και πολιτικής ευπρέπειας!
Κάθε υποκριτική προσπάθεια, από τους “αναμάρτητους” της Περιφερειακής Αρχής για σπίλωση του ονόματος του θα πέφτει στο κενό!
Ό Χρήστος είχε και έχει το δικό του Ειδικό Βάρος που αδυνατεί να το αγγίξει κάθε ιδιοτελής απόπειρα αμαύρωσης της ευκαιριακής μονταζιέρας των ιριδισμών του ψεύδους και να αφήσει φτηνά υπονοούμενα !
Είμαστε ευτυχείς όσοι συνεργαστήκαμε με το Χρήστο Μαλαπάνη !!!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.