ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Π. Νίκας : «Όλοι συνέβαλαν για τον περιμετρικό Καλαμάτας»

nikas03Ο περιμετρικός Καλαμάτας, αποτελεί έργο σειράς Κυβερνήσεων, από την εποχή κατά την οποία ήταν Υπουργός Δημοσίων Έργων του ΠΑΣΟΚ η Βάσω Παπανδρέου. Αυτό τόνισε σήμερα ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας με αφορμή την επίσκεψη του κλιμακίου Υπουργών στο δρόμο και υπογράμμισε ότι «το έργο αυτό έγινε κατορθωτό να ολοκληρωθεί, όμως, με τη διαδικασία των ΣΔΙΤ, την οποία προώθησε ο Υπουργός Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σουφλιάς, ο οποίος με το συγκεκριμένο τρόπο εκσυγχρόνισε τον αυτοκινητόδρομο από την Κόρινθο μέχρι την Τρίπολη και πέτυχε την κατασκευή της συνέχειας του αυτοκινητοδρόμου μέχρι την Καλαμάτα και τη Σπάρτη. Με τη σημερινή Κυβέρνηση, είναι αλήθεια πως δόθηκαν λύσεις και προωθήθηκαν τάχιστα οι διαδικασίες τα δύο τελευταία χρόνια, ώστε να ολοκληρωθεί ο αυτοκινητόδρομος μέχρι τη Σπάρτη, όπως και ο περιμετρικός Καλαμάτας.»
Ο Δήμαρχος απηύθυνε, λοιπόν, ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία του περιμετρικού: Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Σουφλιά, Μάκη Βορίδη, Γιώργο Καρατζαφέρη, Λουκά Παπαδήμο, Αντώνη Σαμαρά και τη σημερινή Κυβέρνηση. Ακόμη να σημείωσε τη καθοριστική συμβολή του Δήμου Καλαμάτας και, μάλιστα, του Δημοτικού Συμβουλίου περιόδου 2007-2010, με τις δέκα προτάσεις τροποποιήσεων που διετύπωσε και οι οποίες έγιναν αποδεκτές στο σύνολό τους από την τότε Κυβέρνηση, με χαρακτηριστικότερες τη σύνδεση του κόμβου όπισθεν Καρέλια με την Αθηνών, την κατασκευή του κόμβου Λαιΐκων και τη διάβαση της Αγιάννας.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου