ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Σκιωδη Κυβερνηση ανακοινωσε ο Σαμαρας

Τα πρώτα ονόματα τομεαρχών (υπευθύνων τομέων πολιτικής ευθύνης), ανακοινώθηκαν από τη ΝΔ. Θα είναι δηλαδή ουσιαστικά οι "σκιώδεις υπουργοί" της αντιπολίτευσης.Αρνήθηκε η Μπακογιάννη να αναλάβει τομεάρχης Παιδείας και Πολιτισμού και άρχισαν τα σενάρια νωρίς αφού έχουν ακολουθήσει και μυστηριώδη δείπνα.. όπως έχει διαρρεύσει. Πάντως κάποιοι όπως φαίνετε δεν έχουν «νιώσει» ακόμη την πρόσφατη μεγάλη εντολή του κόσμου…
Τον τομέα Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ την Οικονομία αναλαμβάνει προσωπικά ο Αντ. Σαμαράς, με αναπληρωτές τους Χρήστο Σταϊκούρα (Οικονομική Πολιτική) και Θόδωρο Καράογλου (Φορολογία).
Επίσης, τον Τομέα Άμυνας αναλαμβάνει ο πρώην υφυπουργός Κώστας Τασούλας, βουλευτής Ιωαννίνων.
Τον Τομέας Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (άπέναντι στον Α. Λοβέρδο) ο Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων.
Τον Τομέας Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (απέναντι στην Λ. Κατσέλη) ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.
Τον Τομέα Εσωτερικών και... Δημόσιας Διοίκησης (απέναντι στον Γ. Ραγκούση) ο πρώην υφυπουργός Χρήστος Ζώης, βουλευτής Λάρισας.
Τον Τομέα Προστασίας του Πολίτη (απέναντι στον Μ. Χρυσοχοΐδη) ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας, βουλευτής Κερκύρας.
Η Ντόρα Μπακογιάννη αρνήθηκε να αναλάβει θέση τομεάρχη Παιδείας και Πολιτισμού, την οποία της πρότεινε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Αντ. Σαμαράς και τα ονόματα για τις θέσεις αυτές όπως και τις υπόλοιπες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.