ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Μετακινησεις σε καρεκλες στο Δημο Καλαματας

Αναπληρωτές προϊσταμένους, ενώ συνεχίζει να εκκρεμεί η συγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, όρισε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Eιδικότερα, στο Αυτοτελές Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Εξυπηρέτησης Πολιτών όρισε αναπληρώτρια την Παναγιώτα Ασημάκου, ενώ στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών τη δασολόγο Αγγελική Σταματελοπούλου.
Επίσης, με απόφαση του δημάρχου, μετακινήθηκε ο γεωπόνος Νικόλαος Φουντωτός από τη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Θεμάτων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων.
Με την ίδια απόφαση, η Παναγιώτα Ασημάκου, που είναι στέλεχος του Γραφείου Δημάρχου, τοποθετήθηκε με παράλληλα καθήκοντα ως αναπληρώτρια προϊστάμενη στο Αυτοτελές Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Εξυπηρέτησης Πολιτών, η Κωνσταντίνα Κουμουνδούρου μετακινήθηκε στο ίδιο Αυτοτελές Γραφείο με παράλληλα καθήκοντα στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας και η Αννίτα Ραζή μετακινήθηκε στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.