ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποκαλύπτουμε το όνομα του δράστη του φρικιαστικού εγκλήματος στην Καλαμάτα

nekrosΒαρβαρότητα στην Καλαμάτα: Ενας 33χρονος έμπορος από χωριό της Καλαμάτας, αποτελείωσε μέρα μεσημέρι τον 73χρονο Πάρι Φραγκούλη, συνταξιούχο, στη μέση του δρόμου με θανατηφόρα χτυπήματα. Αύριο στον ανακριτή ο αδίστακτος δράστης Σ.Τζ., που αφού σκότωσε με απίστευτη αγριότητα τον άνθρωπο, τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε, για να εμφανιστεί στην αστυνομία, όπου και συνελήφθη, το ίδιο βράδυ, αφού έμαθε ότι αναζητείται γιατί περαστικός είχε δώσει στην αστυνομία τον αριθμό του αυτοκινήτου.
Το φρικιαστικό έγκλημα περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ και η ιατροδικαστική έκθεση είναι αποκαλυπτική, κάνοντας λόγο για πολλαπλά χτυπήματα που επέφεραν το θάνατο του 73χρονου, που κηδεύτηκε χθες στην Καλαμάτα παρουσία συγγενών και φίλων της οικογένειας, σε κλίμα βουβής οργής και θλίψης για την άγρια δολοφονία.
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ «Φ»
Το γύρο της Ελλάδας μέσω του διαδικτύου από το Likekalamata.gr, έκανε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΦΩΝΗ» που πρόβαλε την πρωτοφανή για τα ήθη της Καλαμάτας εγκληματική ενέργεια με τον χαρακτηριστικό τίτλο «ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ απίστευτο έγκλημα μέρα-μεσημέρι στην Καλαμάτα»! Αύριο τα νεώτερα, όπου μέσω της «Φ» θα ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια…

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.