ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Για αδιαφορία καταγγέλλει τη Δημοτική αρχή ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου

mousiko sxolio1Ση­μαν­τι­κές ελ­λεί­ψεις στο νέ­ο κτί­ριο
Ση­μαν­τι­κές ελ­λεί­ψεις πα­ρου­σιά­ζει το νέ­ο κτί­ριο που στε­γά­ζει το Μου­σι­κό Σχο­λεί­ο Κα­λα­μά­τας. Ή­δη ο Σύλ­λο­γος Γο­νέ­ων με ε­πι­στο­λές του, προς τις Κτι­ρια­κές Υ­πο­δο­μές Α.Ε, Γε­νι­κή Δι­εύ­θυν­ση Υ­λο­ποί­η­σης Έρ­γων Κλά­δου Εκ­παι­δευ­τι­κών και λοι­πών Υ­πο­δο­μών ,ε­πι­ση­μαί­νει τις ελ­λεί­ψεις και ζη­τά­ει την ά­με­ση α­πο­κα­τά­στα­ση.Στην τε­λευ­ταί­α του ε­πι­στο­λή ο Σύλ­λο­γος α­να­φέ­ρει με­τα­ξύ άλ­λων:
«Α­γα­πη­τέ κ. Ζώ­τα­λη,
Σε α­πάν­τη­ση της α­πό 20/3/2014 (Δ7-Τ7.1/4115) ε­πι­στο­λής σας και α­φού σας ευ­χα­ρι­στή­σου­με για την ά­με­ση α­πάν­τη­σή σας στην αρ­χι­κή ε­πι­στο­λή μας, θα θέ­λα­με να πα­ρα­τη­ρή­σου­με τα α­κό­λου­θα :
Ο μο­να­δι­κός στό­χος της προ­σπά­θειάς μας ε­πι­σή­μαν­σης των ελ­λεί­ψε­ων στο κτί­ριο του Σχο­λεί­ου μας εί­ναι ό­τι βρι­σκό­μα­στε α­κό­μα στο στά­διο της προ­σω­ρι­νής πα­ρα­λα­βής και ως εκ τού­του κρί­νε­ται ι­δι­αί­τε­ρα ε­πω­φε­λής για το δη­μό­σιο η δι­όρ­θω­ση των ελ­λεί­ψε­ων πριν την τε­λι­κή πα­ρα­λα­βή του κτι­ρί­ου. Ε­πί­σης, αρ­κε­τές ελ­λεί­ψεις σχε­τί­ζον­ται με θέ­μα­τα α­σφα­λεί­ας των χρη­στών του κτι­ρί­ου, ε­πο­μέ­νως η ά­με­ση α­πο­κα­τά­στα­ση των προ­βλη­μά­των προ­λαμ­βά­νει α­τυ­χή­μα­τα.
  • Ο­λι­σθη­ρό­τη­τα πλα­κι­δί­ων: Χω­ρίς να αμ­φι­σβη­τού­με τα στοι­χεί­α που πα­ρα­θέ­τε­τε σχε­τι­κά με τα τε­χνι­κά χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά των πλα­κι­δί­ων, η πραγ­μα­τι­κό­τη­τα ε­πι­βε­βαι­ώ­νει το πρό­βλη­μα. Έ­χου­με ή­δη αρ­κε­τά μι­κρο­α­τυ­χή­μα­τα και σας κα­λού­με να δι­α­πι­στώ­σε­τε και ε­σείς το πρό­βλη­μα ε­πί τό­που.
  • Ο­ξεί­ες Γω­νί­ες : Ε­άν εί­ναι προ­δι­α­γρα­φές που ε­φαρ­μό­ζον­ται σε ό­λα τα σχο­λεί­α, μάλ­λον θα πρέ­πει να α­να­θε­ω­ρη­θούν!. Ζη­τού­με την δι­όρ­θω­ση των συγ­κε­κρι­μέ­νων ε­πι­κίν­δυ­νων ση­μεί­ων με ο­ποι­ο­δή­πο­τε τρό­πο κρί­νε­τε ε­σείς α­πλού­στε­ρο.
  • Αί­θου­σα Γυ­μνα­στι­κής : Η κα­κώς κα­τά την ά­πο­ψή μας, μή πρό­βλε­ψή της στην αρ­χι­κή με­λέ­τη προ­φα­νώς δεν υ­πο­χρε­ώ­νει τον Α­νά­δο­χο στην κα­τα­σκευ­ή της. Παρ΄ό­λα αυ­τά, λό­γω του δι­α­θέ­σι­μου χώ­ρου, ζη­τού­με α­πό την υ­πη­ρε­σί­α σας σε συ­νερ­γα­σί­α με το Δή­μο Κα­λα­μά­τας, να δη­μι­ουρ­γη­θεί ο κα­τάλ­λη­λος χώ­ρος.
  • Πό­σι­μο νε­ρό : Δεν αν­τι­λαμ­βα­νό­μα­στε την ε­ξή­γη­σή σας για τη μυ­ρω­διά σε σχέ­ση με τη χρή­ση ζε­στού νε­ρού. Πα­ρα­κα­λού­με να μας δι­α­φω­τί­σε­τε τε­χνι­κά πως το ζε­στό νε­ρό έ­χει μυ­ρω­διά και πως σχε­τί­ζε­ται με τη ρο­ή του κρύ­ου νε­ρού, η ο­ποί­α υ­πο­τί­θε­ται ό­τι γί­νε­ται κα­τ’­ευ­θεί­αν α­πό τη σω­λή­να ύ­δρευ­σης.
  • Κα­τα­νά­λω­ση πε­τρε­λαί­ου : Ε­πει­δή η α­πάν­τη­σή σας εί­ναι υ­πο­θε­τι­κή, πε­ρί με­γά­λου όγ­κου του κτι­ρί­ου, θα θέ­λα­με μια δι­α­βε­βαί­ω­ση μέ­σω της αρ­χι­κής με­λέ­της θέρ­μαν­σης κα­θώς και μέ­σω ε­πι­θε­ώ­ρη­σης τε­χνι­κού σας, ό­τι έ­χει το­πο­θε­τη­θεί ο κα­τάλ­λη­λος λέ­βη­τας και ό­τι το σύ­τη­μα θέρ­μαν­σης έ­χει ρυθ­μι­στεί και λει­τουρ­γεί σω­στά.
  • Κλει­δα­ρι­ές : Ε­πι­μέ­νου­με στη δυ­να­τό­τη­τα ο­μα­δο­ποί­η­σης αι­θου­σών και χώ­ρων για τη χρή­ση λι­γό­τε­ρων κλει­δι­ών.
  • Σύ­στη­μα συ­να­γερ­μού-πυ­ρα­σφά­λειας : Δε­χό­μα­στε την πα­ρα­τή­ρη­σή σας πε­ρί ε­σφαλ­μέ­νης χρή­σης του συ­στή­μα­τος α­πό μα­θη­τές κα­τά τη διά­ρκεια της η­μέ­ρας. Παρ΄ό­λα αυ­τά, ε­πει­δή το σύ­στη­μα δί­νει συ­να­γερ­μούς και τη νύ­χτα, θα θέ­λα­με την ε­πι­θε­ώ­ρη­σή του α­πό τους τε­χνι­κούς εγ­κα­τά­στα­σής του και την εκ νέ­ου ε­νη­μέ­ρω­ση της Δι­εύ­θυν­σης του Σχο­λεί­ου. Ε­πι­ση­μαί­νου­με ε­πί­σης, τη μή έγ­κρι­ση α­κό­μα α­πό την Πυ­ρο­σβε­στι­κή των ό­ρων πυ­ρα­σφά­λειας του κτι­ρί­ου.
  • Φω­το­βολ­τα­ϊ­κό σύ­στη­μα : Η κεί­με­νη νο­μο­θε­σί­α πε­ρί συ­στη­μά­των 10kW ή­ταν γνω­στή εκ των προ­τέ­ρων στον Α­νά­δο­χο και στους με­λε­τη­τές. Ε­πο­μέ­νως δεν δι­και­ο­λο­γεί­ται η εγ­κα­τά­στα­ση με­γα­λύ­τε­ρου συ­στή­μα­τος. Θε­ω­ρού­με πως η δι­όρ­θω­ση της ι­σχύ­ος μπο­ρεί να γί­νει ά­με­σα σε συ­νερ­γα­σί­α σας με το Δή­μο, ώ­στε το Σχο­λεί­ο να αρ­χί­σει να έ­χει έ­σο­δα.
Δεν α­παν­τή­σα­τε στο ση­μεί­ο της ε­πι­στο­λής μας που α­φο­ρού­σε τη στε­γα­νό­τη­τα του κτι­ρί­ου στην ο­ρο­φή και το υ­πό­γει­ο. Ε­πι­μέ­νου­με στην ε­πι­σή­μαν­ση του προ­βλή­μα­τος και στην α­πο­κα­τά­στα­σή του, πριν προ­κλη­θούν α­νε­πα­νόρ­θω­τες βλά­βες.
Ευ­χα­ρι­στών­τας σας α­κό­μα μια φο­ρά για το εν­δι­α­φέ­ρον σας, προ­σβλέ­που­με στις ά­με­σες ε­νέρ­γει­ές σας ώ­στε να α­πο­κα­τα­στα­θούν οι ελ­λεί­ψεις στο Σχο­λεί­ο μας, προς ό­φε­λος του Δη­μο­σί­ου συμ­φέ­ρον­τος αλ­λά και την α­πο­φυ­γή α­τυ­χη­μά­των. Πα­ρα­μέ­νου­με στη δι­ά­θε­σή σας για ο­ποι­α­δή­πο­τε βο­ή­θεια χρει­α­στεί­τε.»
Εν τω με­τα­ξύ ο Σύλ­λο­γος Γο­νέ­ων και Κη­δε­μό­νων του Μου­σι­κού Σχο­λεί­ου Κα­λα­μά­τας, σε δή­λω­ση του κα­ταγ­γέλ­λει την Δη­μο­τι­κή Αρ­χή για α­δι­α­φο­ρί­α

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.