ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

Διπλές συγκεντρώσεις από Εργατικό Κέντρο και ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα

ADEDYΣΕ ΔΥΟ συγκεντρώσεις καλούνται να συμμετάσχουν οι Καλαματιανοί, του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ, στην αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία, που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με εργασιακά, ασφαλιστικά, θεσμικά και οικονομικά αιτήματα.
Το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους της Μεσσηνίας να μετάσχουν στη συγκέντρωση, μπροστά από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου, στις 10.30 το πρωί, μπροστά από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου.
Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει την δική του συγκέντρωση στην πλατεία 23ης Μαρτίου, επίσης στις 10:30 το πρωί. Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ απευθύνει το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το Σωματείο έχει κηρύξει για σήμερα στάση εργασίας, από τις 7 έως τις 10 το πρωί, καθώς τίθεται σ’ εφαρμογή η διαθεσιμότητα στον κλάδο των οδηγών ασθενοφόρων και των φυλάκων των δημοσίων νοσοκομείων.
Στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου, σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν καμιά ευθύνη στην δημιουργία για την δημιουργία του χρέους και ζητεί την αποκατάσταση μισθών και συντάξεων.
● Στην απεργία της ΓΣΕΕ οι δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ έχουν κηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία και συγκέντρωση έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕ στις 12 το μεσημέρι. Έτσι, αύριο, η «Φωνή» δεν θα κυκλοφορήσει. Θα είναι κοντά σας την Πέμπτη με όλη την τρέχουσα επικαιρότητα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.