ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Συλληψεις για ποσοτητες ναρκωτικων στο Νομο

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών διακινούσε στη Μεσσηνία συμμορία Αλβανών, που εξαρθρώθηκε χθες από την Αστυνομία. Τέλος στη δράση της έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας. Το “ξήλωμα” της συμμορίας άρχισε χθες το πρωί όταν οι αστυνομικοί, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας, συνέλαβαν 5 Αλβανούς και στην κατοχή τους κατέσχεσαν 11 κιλά κατεργασμένου χασίς, 45 γραμμάρια κοκαΐνης, 3 ζυγαριές και 10 κινητά τηλέφωνα. Ακολούθησε η σύλληψη, στην οδό Αύρας στην Καλαμάτα, 3 ακόμη Αλβανών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 2,6 γραμμάρια χασίς, 1,1 γραμμάριο κοκαΐνης και 450 ευρώ. Ένα ακόμη μέλος της σπείρας συνελήφθη λίγο αργότερα στη οδό Αθηνών στην Καλαμάτα και στην κατοχή του βρέθηκαν 6.250 ευρώ, προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών, σύμφωνα με την Αστυνομία. Από τους συλληφθέντες, ηλικίας 18 έως 44 ετών, οι 7 διέμεναν παράνομα στην Ελλάδα. Όλοι θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Καλαμάτας.
Σε δυο μήνες η απόφαση του Πρωτοδικείου για την ΕΑΣ Μεσσηνίας
ε δυο περίπου μήνες θα εκδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας για το θέμα της διοίκησης της ΕΑΣ Μεσσηνίας. Η αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων της παλιάς διοίκησης, που έχει καθαιρεθεί με απόφαση της γενικής συνέλευσης των αντιπροσώπων από τις 18 Οκτωβρίου, συζητήθηκε χθες στο δικαστήριο. Μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης, με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, την διοίκηση της Οργάνωσης θα ασκεί το παλιό διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Βασίλη Κοζομπόλη. Να θυμίσουμε ότι η συνέλευση, μετά την καταψήφιση των ισολογισμών για τα οικονομικά έτη 2007 και 2008 είχε αναδείξει προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον Μιχάλη Αντωνόπουλο και την εντολή προκήρυξης εκλογών. Στο μεταξύ 5 μέλη της διοίκησης ζητούν την άμεση προκήρυξη νέας γενικής συνέλευσης για να συζητηθούν και να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα.
Υποψήφιος πρύτανης ο καθηγητής Θ. Παπαθεοδώρου
Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ανακοίνωσε προχθές ο καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου πρύτανη και των πρυτανικών αρχών θα γίνουν σε δυο περίπου μήνες. Μεταξύ των υποψηφίων αναμένεται να είναι και η καθηγήτρια της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών στην Καλαμάτα, Γεωργία Ξανθάκη – Καραμάνου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.