ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ελαιόλαδο

Το Μεσσηνιακο λαδι ταξιδευει παντου...

Μεγάλη διαφήμιση αποτελεί το γεγονός ότι το λάδι μας θα είναι στις πτήσεις τις Ολυμπιακής αεροπορίας και θα γίνει ακόμα ποιο γνωστό αφού θα ταξιδεύει με τα αεροπλάνα της σε όλο τον κόσμο διαφημίζοντας εκτός από το «χρυσό» προϊόν μας και ολόκληρη την Μεσσηνία.H εταιρία Olympic Air, στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, εγκαινιάζει στα γεύματα των πτήσεών της τη χρήση ελαιόλαδου και ξυδιού ελληνικής προέλευσης προς αντικατάσταση των εισαγόμενων προϊόντων.
Τα γεύματα θα συνοδεύονται από ατομική μερίδα, η οποία θα αποτελείται από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας και βαλσάμικο ξύδι μιας από τις σημαντικότερες πόλεις της Νοτίου Ελλάδας της οποίας τα προϊόντα εξάγονται σε 15 χώρες του κόσμου, τυγχάνοντας διεθνούς αναγνώρισης.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, παρά τις προσπάθειες που είχαν καταβληθεί με την έναρξη λειτουργίας της Olympic Air, οι ελληνικές εταιρίες δεν είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν το προϊόν σε συσκευασία κατάλληλη για την εξυπηρέτηση των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Μετά από διαβουλεύσεις με εταιρείες του κλάδου δημιουργήθηκε η κατάλληλη συσκευασία και οι επιβάτες της Olympic Air θα απολαμβάνουν στο γεύμα ή το δείπνο τους ελληνικό ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.