
Μάθετε τις τιμές και κάντε σωστή διαχείριση για ένα επιτυχημένο τραπέζι
Γαλοπούλα: Από 5,50 έως 10 ευρώ
Χοιρινό χωρίς κόκκαλο: Από 3,40 έως 6,50 ευρώ
Φέτα: Από 3,53 έως 7,25 ευρώ
Μαρούλι: Από 0,99 έως 2,50 ευρώ……
Κάστανα: Από 3 έως 6 ευρώ
Λεμόνια: Από 1 έως 1,90 ευρώ
Πατάτες: Από 0,60 έως 0,80 ευρώ
Ξερά Κρεμμύδια: Από 0,58 έως 0,70 ευρώ
Μελομακάρονα: 5,20 έως 13 ευρώ
Κουραμπιέδες: 5,20 έως 14 ευρώ
Ένα τραπέζι 8 – 10 ατόμων που περιλαμβάνει 2 κύρια πιάτα, 4 σαλάτες, 2 γλυκά και 5 είδη φρούτων μπορεί να κοστίσει από 54, 35 έως 127,05 ευρώ, σύμφωνα με έρευνα του ΚΕΠΚΑ
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου