ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Εκτος ο Πτωχος για υποψηφιος Ν.Δ.

Ο Πτωχός αποσύρει την υποψηφιότητά του. Τον έφαγε ο χαρακτηρισμός "διάδοχος του Σαμαρά" ...Τέλος στα σενάρια υποψηφιότητάς του στη Μεσσηνία έδωσε ο λεγόμενος και... διάδοχος του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Πτωχός, με συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο "Θάρρος" Καλαμάτας ξεκαθαρίζει ότι...μία υποψηφιότητα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές δεν είναι στα σχέδιά του. Έτσι, κλείνει την φημολογία που είχε ενταθεί τους τελευταίους μήνες, και ιδιαίτερα από τη νέα χρονιά, που έκανε λόγο για ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Μεσσηνία.
Σημειώνεται, ότι ο Δημήτρης Πτωχός είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας και αυτός που ανέλαβε, με εντολή του προέδρου, τη μετακόμιση των γραφείων του κόμματος, την ανανέωση του σήματός του και τη δημιουργία μίας σύγχρονης διαδραστικής διαδικτυακής πύλης.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγο καιρό μετά την "προεδρική δυσαρέσκεια " που... διέρρευσε απο τη Συγγρού για τον χαρακτηρισμό που του είχε αποδοθεί ως "διάδοχος του Σαμαρά στη Μεσσηνία" ...:

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.